A franciaágy matracok titka...

... a különböző tulajdonságú szivacsrétegek helyes kombinációja. Nyílt cellás bio szivacs, XXI. századi hideg-hab, korábban csak a NASA-nál használatos memory-réteg és szükség esetén kiváló minőségű acélrugózat. A matrac funkciója a test kiegyensúlyozott alátámasztása, enélkül a fekvés nem sokat ér, akár árthat is. Az sem mindegy, hogy az ember az oldalán, vagy a hátán alszik-e többet, hogy hány kg és mennyi idős.


Munkatársunk ellátja majd tanácsokkal a kedves érdeklődőt a franciaágy vásárlás során. A franciaágyakkal foglalkozó blogunkban talál már most is számtalan tanácsot leírást a bútorainkkal és a franciaaágy vásárlással kapcsolatosan.


A jó minőségű matracok sokáig megőrzik jó tulajdonságaikat, mégsem ajánljuk, hogy 15 évre tervezzenek. Miért? Mert a tapasztalat a következő: veszünk egy neves matracot és franciaágyat horribilis összegért, több százezer Ft-ért besétálva a nagy cégek csapdájába, megfizetve a tudatosan és jól felépített márkanevet. Ezután pár év múlva a matracra pisil az új kiskutya, leöntjük az ágyba hozott reggeli kávéval, átél egy költözést, kötőtűt szúr bele a kis unoka és az atkákról még nem is beszéltünk. Inkább vegyünk ugyanolyan vagy jobb minőségű franciaágyat töredék áron, és ha kell cseréljük le, akkor is ha a minősége mit sem változott még.

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom