A FRANCIAÁGY MATRACOK TITKA...

... a különböző tulajdonságú szivacsrétegek helyes kombinációja. Nyílt cellás bio szivacs, XXI. századi hideg-hab, korábban csak a NASA-nál használatos memory-réteg és szükség esetén kiváló minőségű acélrugózat. A matrac funkciója a test kiegyensúlyozott alátámasztása, enélkül a fekvés nem sokat ér, akár árthat is. Az sem mindegy, hogy az ember az oldalán, vagy a hátán alszik-e többet, hogy hány kg és mennyi idős.


Munkatársunk ellátja majd tanácsokkal a kedves érdeklődőt a franciaágy vásárlás során. A franciaágyakkal foglalkozó blogunkban talál már most is számtalan tanácsot leírást a bútorainkkal és a franciaaágy vásárlással kapcsolatosan.


A jó minőségű matracok sokáig megőrzik jó tulajdonságaikat, mégsem ajánljuk, hogy 15 évre tervezzenek. Miért? Mert a tapasztalat a következő: veszünk egy neves matracot és franciaágyat horribilis összegért, több százezer Ft-ért besétálva a nagy cégek csapdájába, megfizetve a tudatosan és jól felépített márkanevet. Ezután pár év múlva a matracra pisil az új kiskutya, leöntjük az ágyba hozott reggeli kávéval, átél egy költözést, kötőtűt szúr bele a kis unoka és az atkákról még nem is beszéltünk. Inkább vegyünk ugyanolyan vagy jobb minőségű franciaágyat töredék áron, és ha kell cseréljük le, akkor is ha a minősége mit sem változott még.


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33