Nem webáruház, hanem raktár!

Ezek az árak minden esetben olcsók, ezért megkérjük Önöket, UTOLJÁRA JÖJJÖNEK HOZZÁNK, amikor már mindenhol tájékozódtak, hogy mi, mennyibe kerül. Nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel négyszer foglalkozzunk:

  1. 1. mikor felderíti a kínálatot;
  2. 2. amikor kihozza a házastársát is;
  3. 3. amikor visszajön, mert elfelejtette lemérni a szoba méreteit;
  4. 4. amikor visszajön, mert körülnézett és rájött sehol sem talál ennyi pénzért ilyen minőségű franciaágyat;

Többek között éppen azért alacsonyak az áraink, mert nincs személyzet, így alacsonyak a költségek.

Kérjük Önöket, a látogatást minden esetben egy rövid telefonhívás előzze meg! A teherautók egymást érik, nem mindig érünk rá. Köszönjük az együttműködést!

VÁSÁRLÁS MENETE

A vásárló tájékozódik a honlapon és látja, hogy az árak minimum versenyképesek többi bútorüzlet áraival a franciaágyas termékeink esetében is.


A tájékozódás után a leendő vevő telefonál munkatársunknak, aki elmondja, hogy a fotókon látható franciaágyak közül mi van jelenleg raktáron, és mely bútorok nem kerültek feltöltésre, mert olyan gyorsan cserélődik az áru.


Ezután megbeszélnek egy időpontot a személyes látogatásra, amire azért van szükség, mert ez egy raktár és nem bemutatóterem (természetesen, szinte az összes franciaágy ki van csomagolva és talpára van állítva), sok időt elvesz a kamionok lepakolása és a kereskedők kiszolgálása, teherautóik megtöltése. Sajnos csak egy raktáros és egy kisegítő alkalmazott áll rendelkezésre. Ennek viszont az előnye az árakban mutatkozik meg, hiszen a drága bemutatótermet és a sok eladó fizetését, egyszóval a magas költségeket nem terheljük vevőinkre. Szinte nulla rezsivel dolgozunk a magánvevők tekintetében.


A személyes látogatás alkalmából a vásárló elmondja kívánságát a raktárosnak, aki készségesen segít megtalálni a keresett franciaágyat, amit vásárlás esetén a szállító házhoz szállít. Csak első osztályú franciaágyak található nálunk, 12 hónapos garanciával, egyenesen Németországból vagy Olaszországból. Ne tévesszük össze a silány minőségű bútorokkal, vagy a külföldről sérülten érkezőkkel. Legyünk óvatosak!

Top franciaágyak a Franciaágy.NET csapatától

Top franciaágyak

Csapj le a legjobb lehetőségekre már most, más előtt! Tovább

Első osztályú és modern kanapék, ülőgarnitúrák csak neked!

Kanapék és ülőgarnitúrák

Kiváló, prémium kanapék és ülőgarnitúrák nagy választékban! Tovább

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33