Néhány jó tanács a pihentető alvásért

Rohanó világunkban egyre gyakoribb probléma a nem megfelelő alvás, illetve alvászavar. Természetesen a megoldást saját magunkban találjuk, ha sikerül esténként elengedni a mindennapi gondokat, ha meg tudunk nyugodni akkor az elalvással sem lesz gondunk.

Azonban van pár külső segítség, amihez fordulhatunk, ami segít relaxálni. Először is nagyon fontos, hogy megfelelő legyen az ágyunk, matracunk. A matrac legyen megfelelő kialakítású, adjon támaszt a hátnak, de túl kemény se legyen. A megfelelő matrac egyénenként eltérhet, ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt próbálja ki a kiválasztott darabot, feküdjön rá az ágyra néhány percre, hogy érezze tényleg kényelmes-e Önnek. A nem megfelelő tartású matrac szinte mindig derék- és hátfájáshoz vezet!

A matracnál a tartásánál kívül az anyaga is sokat számít. Válasszunk természetes anyagból készültet, ez nem okoz bőrirritációt sem, és jobban is szellőzik. Ugyanez vonatkozik az ágyneműhuzatokra is. Nálunk a franciaagy.net -en hatalmas választékban talál különböző kivitelű és kizárólag jó minőségű franciaágyakat. Raktárunkban vásárlás előtt ki is próbálhatja a választott darabot, ezért biztosak vagyunk benne, hogy itt megtalálja az Önnek leginkább megfelelő bútordarabot.

Ha az ágy biztosan megfelelő, még néhány kis trükköt bevethetünk. Használjunk illóolajokat, melyek segítenek ellazulni, erre egyik legalkalmasabb a levendula olaj. A párna sarkára is csepegtethetünk, vagy éjszakára hideg párologtatóba helyezve. Elalvás előtt fél órával szellőztessük ki a hálószobát, a friss levegő biztosan segítség a megfelelő alváshoz. Esténként hallgassunk nyugtató zenét, közben ihatunk gyógynövényekből készült kis csészényi teát. Ha ezek a kis apróságok segítenek bensőleg megnyugodni, jól tudunk aludni, és így a következő napra is több energiával indulunk!


A pihentető alvás után fontos, hogy szép látvány fogadjon minket a konyhában. Nézd meg a Kedvenc Bútor webshop konyhatervezőjét!

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: