Mitől szép egy hálószoba?

Mitől szép egy hálószoba?

Az biztos, hogy nem attól, hogy csak szép bútorok vannak benne, hogy szép a padló, meg a szőnyeg és egyenként ezek mindegyike "szép". A szépség fogalma teljesen mást jelenthet egyes emberek számára, az bizonyos viszont, hogy nem a tárgyak teszik önmagukban széppé az adott közeget. Igaz ez a hálószobára is, ahol nem elég jó bútorokat, jó franciaágyat elhelyezni.

Nézzük csak meg, hogyan áll össze egy hálószoba összképe: padló, ami vagy szőnyeg, vagy fa (laminált, hajó), aztán gardrób-szekrény (beépített, vagy önálló), nyilván van egy franciaágyunk, van éjjeli szekrény az ágy mellett, aztán ott a függöny. Az összképet meghatározza még a fényhatás, beleértve ebbe az árnyékokat is, és a fényerősséges.

Lehet, hogy egyesével megvizsgálva a különböző bútorokat, részeket, mindegyik a maga nemében teljesen rendben van, szépnek mondható, de összességében mégsem olyan, mint az elvárt. A különböző stílusok összeegyezhetetlensége lehet az oka mindennek.

De lehet más is: sokan nem próbálnak az elrendezésen változtatni. Pedig a tárgyak különböző helyzete más-más összképet sugároznak. Sokat játsszunk ezzel, esetlegesen, ha van türelmünk, akkor pár napig hagyjuk úgy, és próbáljuk megfigyelni magunkat, hogy milyen érzéssel lépünk be a hálószobába, hogyan alszunk, hogyan érezzük magunkat egy ilyen elrendezés mellett?

A kevesebb néha több: igaz ez arra is, hogy ne csináljuk azt, hogy veszünk egy full extrás franciaágyat és egy gardróbot, de itt "elfáradunk", és a többi berendezés "jó lesz az" alapon kerül kiválasztásra.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33