Mitől szép egy hálószoba?

Az biztos, hogy nem attól, hogy csak szép bútorok vannak benne, hogy szép a padló, meg a szőnyeg és egyenként ezek mindegyike "szép". A szépség fogalma teljesen mást jelenthet egyes emberek számára, az bizonyos viszont, hogy nem a tárgyak teszik önmagukban széppé az adott közeget. Igaz ez a hálószobára is, ahol nem elég jó bútorokat, jó franciaágyat elhelyezni.

Nézzük csak meg, hogyan áll össze egy hálószoba összképe: padló, ami vagy szőnyeg, vagy fa (laminált, hajó), aztán gardrób-szekrény (beépített, vagy önálló), nyilván van egy franciaágyunk, van éjjeli szekrény az ágy mellett, aztán ott a függöny. Az összképet meghatározza még a fényhatás, beleértve ebbe az árnyékokat is, és a fényerősséges.

Lehet, hogy egyesével megvizsgálva a különböző bútorokat, részeket, mindegyik a maga nemében teljesen rendben van, szépnek mondható, de összességében mégsem olyan, mint az elvárt. A különböző stílusok összeegyezhetetlensége lehet az oka mindennek.

De lehet más is: sokan nem próbálnak az elrendezésen változtatni. Pedig a tárgyak különböző helyzete más-más összképet sugároznak. Sokat játsszunk ezzel, esetlegesen, ha van türelmünk, akkor pár napig hagyjuk úgy, és próbáljuk megfigyelni magunkat, hogy milyen érzéssel lépünk be a hálószobába, hogyan alszunk, hogyan érezzük magunkat egy ilyen elrendezés mellett?

A kevesebb néha több: igaz ez arra is, hogy ne csináljuk azt, hogy veszünk egy full extrás franciaágyat és egy gardróbot, de itt "elfáradunk", és a többi berendezés "jó lesz az" alapon kerül kiválasztásra. Például a 4K TV-nk is legyen a legjobb minőségű, vagy a falióránk prémium és kiváló

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: