Mitől függ a franciaágy tartóssága?

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mitől is függ egy franciaágy tartóssága, mennyi ideig tudja használni az adott bútort, ha megveszi tőlünk? Alapvetően nem 1-2 évre készülnek a bútorok, amiket forgalmazunk, hanem tapasztalataink szerint hosszútávra is megfelelőek. Azonban lehet, hogy nem tőlünk vásárol, így érdemes leírnunk, hogy mire figyeljen.

Anyag: a tömör, kemény fa a leginkább alkalmas bútorgyártásra. Ezt mindenki tudja, csak éppen azért egyre ritkábbak ezek az anyagú bútorok, mert megfizethetetlenek (másrészt a súlyuk miatt mozgatni sem olyan egyszerű őket). Általában a valami fenyő (borovi) vagy bútorlapos termékek vannak a piacon. Nálunk egyébként vegyesen, van minden fajta. Ha bútorlapból készül egy bútor, akkor is lehet tartós! Csak éppen tudnia kell a készítőjének, hogy hogyan kell az illesztéseket megcsinálni, hova kell merevítéseket tenni stb...

Funkció: ha egy ágy nyitogatható, akkor a (gáz)rugók egy idő után megadják magukat és sajnos cserélni kell őket. Sokkal tartósabb a kihúzható ágynemű. Bár láttunk mind a két megoldásból tartósat és kevésbé tartósat is egyaránt.

Használat: itt nem feltétlenül az ágyon végzett tevékenységekre és azok intenzitására gondoljunk (hogy értse mindenki...), hanem arra is, hogy nyilván sokkal tartósabb lesz az ágyunk, ha csk a vendégszobába rakjuk és havonta kétszer-háromszor alszanak rajta. Fontos, hogy a megfelelő páratartalom és hőmérséklet is konzerváló, vagy a nem megfelelő éppen károsító hatású minden bútorra!

A matrac pedig külön történet. Az ágyak 99%-án ezek cserélhetőek, úgyhogy sok minden (kényelem) ezen múlik. A franciaágy matracának is van egy élettartama, amit nem árt szemünk előtt tartani.

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom