Hogyan kell a franciaágyat összeszerelni?

Amikor franciaágyat vásárolunk, akkor érdemes lehet mindig arra gondolni, hogy azt össze is kell majd szerelni egyszer valakinek. A szerelési munka persze feladhatja a leckét – de azzal is fontos tisztában lenni, hogy a vásárlás sem olyan könnyű feladat, mint elsőre gondolnánk, hinnénk. Cikkünkben részletesen szeretnénk körüljárni a témát, és azzal kapcsolatban adunk tippeket, hogy hogyan kell franciaágyat vásárolni, valamint, hogy miképp kell azt profin összeszerelni.


Mit érdemes a vételkor figyelembe venni?


Nagyon fontos, hogy beszéljük meg a párunkkal, hogy pontosan milyen termékre lenne szükségünk, és hogy mit várunk az ágytól pontosan.


Ha kifejezetten nagy méretben gondolkodunk, akkor a 200x200-as méret lesz ideális számunkra. Abban az esetben, ha szeretnénk kicsit kisebbet – mert nem lenne elegendő hely a hálószobában – akkor a 140x200-as méret lesz számunkra megfelelő, ideális.


Mennyibe kerül egy franciaágy?


Általában 2-300.000 Ft között mozog egy 160x200, 180x200, 200x200-as méret. Nincs két egyforma ágy – mindegyiknek teljesen más és más méretei vannak, és eltérő stílussal rendelkeznek. Vannak ágyneműtartós funkcióval rendelkező termékek is, melyek nagyon sokat segíthetnek, amennyiben szeretnénk helyet megspórolni a lakásban.


Hogyan kell összeszerelni?


Miképp kell összeszerelni a terméket? Figyeljük a pontos útmutatót, és az abban foglalt instrukciókat. Ezt nagyon fontos pontosan betartani és követni – ugyanis ha nem tesszük meg, akkor könnyen lehet, hogy valamelyik elem sérülni fog, ez esetben a garanciális csere és javítás sem válik lehetségessé.


Akár kérhetjük bútorszerelő segítségét is


Akár bútorszerelő segítségét is kérhetjük. Ők hivatásosan ezzel foglalkoznak – és pontosan tisztában vannak azzal, hogy hogyan kell gyorsan, precízen, hatékonyan dolgozni. Egy remek tipp – bónuszban, a cikk végén: a SzakiWeb bútorszerelő portál ellenőrzött adatlapjai közül is válogathatunk. Persze, ez a megoldás pénzbe fog kerülni – de sok terhet levehet a vállunkról egy ilyen brigád munkája.


A végeredmény magáért fog beszélni


Ha igényesen dolgozunk és maximálisan betartjuk a szerelési útmutatót, akkor a végeredmény magáért fog beszélni. Rendkívüli igényesség, stílusosság és kényelem – ez lesz a jutalmunk azért, mert a munkát elvégeztük úgy, ahogy elvárható lett volna.


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: