Hogyan álljak neki franciaágyat venni?


Kell egy új franciaágy, de mégis hogyan keresse meg azt, ami a leginkább megfelelő? Milyen szempontokat vegyen figyelembe, és hogyan tudja tartani a "költségkeretet"?

Először is döntsük el, hogy csak ágyat veszünk, vagy komplett hálószobát rendezünk be, illetve a meglévőt rendezzük át. Ha csak ágyat veszünk, akkor a választás kötöttebb: a meglévő berendezéshez illik-e a mostani ágyunk, mert ha igen, akkor hasonlót kell vennünk. Ha nem illik, akkor pedig olyat kell venni, ami passzol stílusban.

De mi a helyzet akkor, ha a komplett hálószobát kell berendezni? Nyilván ilyenkor egyszerűbb a dolog, hiszen ízlésünknek megfelelően válogathatunk a bútorok közül. Érdemes persze a franciaágyhoz igazítani a többi bútorunkat, hiszen mégis csak az ágy a legfontosabb a hálószobában.

A költségekkel pedig előzetesen nem árt tisztában lennünk. Nálunk is úgy szerepel a legtöbb ágy, hogy "-tól". Minden kereskedés - ha csak fel nem tünteti-, általában az ágykeretet és az ágyrugózatot adja csak az árban. A matrac ára 40-50eFt-tól 120eFT-ig terjedhet egy 140 cm-es ágy esetében. Aztán, ha ágyneműtartós, gázrugós stb. funkciókra is vágyunk, akkor az ágy alapból többe kerülhet. Telefonon érdeklődjünk mindig az árakról az igényeinknek megfelelően.

Ha nagyjából tudjuk mit keresünk, akkor érdemes felírni magunknak pár darabot, összehasonlítani őket kép és leírás alapján, majd célzottan menni - persze, nálunk úgyis annyi franciaágy van, hogy nagyon ritkán veszik azt az emberek, amit kinéztek. A vásárlás közben még háromszor-négyszer átgondolják, találnak másikat.

Sikeres vásárlást kívánunk!


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: