Franciaágy vásárlási rémtörténetek

Avagy hogyan verik át az ágyvásárlókat? Olvassa el, ha nem akar pórul járni és segítésre szorul franciaágy vásárlás terén! Igyekszünk kellemetlen percektől megszabadítani.

Egyik legősibb trükk az, hogy kinéz egy adott bútort, ágyat, majd nem azt szállítják le. A legpofátlanabbak a látszófelületen lévő anyagokon is spórolnak, gyengébb minőséget raknak oda is. De a leginkább elterjedt módszer, hogy anyagvastagságokon és egyéb felületeken történik a trükközés: magyarul egy jóval masszívabb darabot állítanak ki, mint amilyet leszállítanak. Ki emlékszik már, hogy ott pozdória volt, vagy laminátus? Illetve, hogy a fa vastagsága 10-es, vagy csak 8-as volt? Na ugye... Ha pedig észre is veszi a vásárló, akkor általában arra is van forgatókönyv: ez egy másik franciaágy, elcserélték a címet, de leginkább letagadják a csalást.

Ugyanezt, vagy hasonló módon eljátsszák a matracokkal is. Legyen óvatos! Győződjön meg róla, hogy azt hozzák ki, amit valóban rendelt! Vásárláskor alaposan figyelje meg apró részleteket, anyagokat, anyagvastagságokat, akár fotózzon is! Ha látják, hogy eleve felkészülten vásárol, akkor nem merik megkockáztatni az átveréseket!

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: