Franciaágy újítások


Franciaágy újítások

Nemcsak a hálószoba képét határozza meg a franciaágyunk, hanem alvás minőségét is meg tudja határozni. Nem mindegy, hogy milyen ágyba fekszünk le nap, mint nap. Nyilván aludhatnánk egy matracon a földön, de nem ugyanaz, mint egy jól megalkotott, modern formájú franciaágy.

A franciaagy.net-nél folyamatosan törekszünk az új formájú ágyak behozására, ezek árusítására. Minimál stílust ugyanúgy követjük, mint a klasszikus stílusúakat is. Azokat tekintjük igazán jó formájú ágynak, ami hiába mondjuk klasszikus stílusú, de tud újat mutatni még nekünk is... Persze, a hálószobánkkal sem árt, ha követjük az új franciaágyakat: hódítanak a nagyméretű ágyak, és bizony azokhoz hely is kell.

Anyagok tekintetében is felvesszük a versenyt a legmodernebb áruházakkal, sőt, minket is oda lehet sorolni :) Új acélrugók jelentek meg a piacon, ami fajtákat mi azonnal beépítettünk, felhasználjuk őket a legújabb franciaágyainkban.

Ne feledjék: 2016 januárjában 2015-ös árakon várjuk Önöket, nem emelünk még ebben a hónapban, pedig minimum 15-20%-os az áremelkedés (anyagárak és egyéb bekerülési költségek). Februártól sem fogunk ekkora mértékben növelni, mert a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy olcsóságunkat ne veszítsük el. Nemcsak a minőség, hanem az ár is a versenyképességünk része!


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: