Franciaágy: Kompromisszumok nélkül nem megy...

Miben kell kompromisszumot kötnünk? Sok minden tényezőtől függ: ár, hely, igények, funkciók... Ezekről lesz szó a franciaágy kapcsán. De azt már most leszögezzük, hogy olcsón, jó minőségűt, tökéleteset szinte lehetetlen találni, de azért segítünk...

A magyar háztartásokra jellemző, hogy feltesszük a kérdést: mégis mennyi pénz áll rendelkezésre a kívánt tárgy megvásárlására? Kevesen tehetik meg magunknak, hogy ezzel a kérdéssel ne foglalkozzanak.

A második tényező, ami mindenképpen kompromisszum elé állít minket, az a hely. Mekkora hely áll rendelkezésre? Jól néz-e ki a mi hálószobánkban az adott franciaágy? Ha el is fér, de elfoglalja az egész helyét, akkor milyen összképe lesz így a hálónknak? Tegyük fel ezeket a kérdéseket magunknak és társunknak.

Funkció: ágyazható, van hozzá éjjeli szekrény is hozzá, vagy milyen egyéb funkciókkal van ellátva?

Kényelem: ami leginkább a matractól függ, de lehet, hogy ekkor ér minket a meglepetés. A kiírt ár csak egy bizonyos fajta matraccal érvényes, másikkal nem, tehát lehet drágább.

Utolsó „tényező”: Nyilván nem egyedül kívánjuk használni az ágyunkat. Vajon a párunknak is megfelel?

Mint minden vásárlás, ez is jó sok időt és körültekintést igényel...

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: