Franciaágy

Az első franciaágyaknak csakis az ágy funkciója volt meg, semmi egyéb. Mára ez már kibővült és el is várjuk egy franciaágytól, hogy ágyneműtartós legyen, illetve egyéb funkciói is legyenek.

A franciaágyak ágyneműtartós volta tényleg alapvetővé vált mára, de ez még lehet kevés. Az ágyneműtartó esetében is sokféle kivitel és időtálló megoldások vannak jelen. Gázrugó szintén alapvető lett mára.

A matracok, szivacsok technológiája odáig jutott, hogy szinte ezek már gyógyászatilag is igazoltak, mintegy gyógyászati segédeszközzé változtatva a franciaágyunkat.

Érdemes az éjjeli szekrényekre, azaz a pakolhatóságra is figyelmet szentelni. Vannak olyan ágyak, amiknek már tartozéka az éjjeli szekrény, de soknál még nem. A fő szempont, hogy egyáltalán van-e hozzá illő éjjeli szekrény, vagy ha nincs, akkor kell-e egyáltalán?

Ha nemcsak fa kivitelű, hanem valamilyen szövetet is tartalmaz az ágyunk, akkor ez mennyire könnyen tisztható/mennyire koszolódó? Ezen szempontokat érdemes figyelembe venni, az extrákat szemügyre venni, és dönteni. Sikeres franciaágy vásárlást!

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom