Franciaágy "extrái"

Az első franciaágyaknak csakis az ágy funkciója volt meg, semmi egyéb. Mára ez már kibővült és el is várjuk egy franciaágytól, hogy ágyneműtartós legyen, illetve egyéb funkciói is legyenek.

A franciaágyak ágyneműtartós volta tényleg alapvetővé vált mára, de ez még lehet kevés. Az ágyneműtartó esetében is sokféle kivitel és időtálló megoldások vannak jelen. Gázrugó szintén alapvető lett mára.

A matracok, szivacsok technológiája odáig jutott, hogy szinte ezek már gyógyászatilag is igazoltak, mintegy gyógyászati segédeszközzé változtatva a franciaágyunkat.

Érdemes az éjjeli szekrényekre, azaz a pakolhatóságra is figyelmet szentelni. Vannak olyan ágyak, amiknek már tartozéka az éjjeli szekrény, de soknál még nem. A fő szempont, hogy egyáltalán van-e hozzá illő éjjeli szekrény, vagy ha nincs, akkor kell-e egyáltalán?

Ha nemcsak fa kivitelű, hanem valamilyen szövetet is tartalmaz az ágyunk, akkor ez mennyire könnyen tisztható/mennyire koszolódó? Ezen szempontokat érdemes figyelembe venni, az extrákat szemügyre venni, és dönteni. Sikeres franciaágy vásárlást!

Különleges extrának számíthat még például az ágy melllett elhelyezett növények, melyeket kaspóban helyezhetünk el.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: