A franciaágyainkról

Milyen ágyakat árulunk? Miért érdemes minket választani? Milyen franciaágyat ajánlunk? Kinek éri meg nálunk vásárolni? Az alacsony áraink átverést jelentenek? Milyen matrac választékunk van?

Pár kérdés azok közül, amik a franciaágy kereskedésünket érinthetik, és amiket meg szoktak kérdezni tőlünk...

Magyarországon sajnos a leglényegesebb szempont mindig az ár, és csak másodlagos a minőség kérdése. Hiába árulnánk a legkomolyabb, leginkább minőség franciaágyakat, ha megfizethetetlenül magas lenne az áruk. Kompromisszumot kellett kötnünk: jó minőségű bútorokat kezdtünk forgalmazni jó áron.

Az alacsony árak titka abban rejlik, hogy alacsony rezsivel dolgozunk és alapvetően nagykereskedés vagyunk... 4400 nm-en van mintegy 600 bútor, amiből körülbelül 100 franciaágy. Ezek azonnal elvihető kanapék, franciaágyak, szekrénysorok. Egyetlen hátrányunk, hogy raktár vagyunk, így bejelentkezés szükséges.

Széles választékot találtunk ki a stílusok terén is, hogy mindenki megtalálhassa a személyiségéhez illőt. Klasszikus, elegáns, modern,extravagáns stb...

A választékunk, a a mennyiség és az ár is azt mutatja, hogy igen egyedülállót alkottunk. Nincs még egy ilyen bútorüzlet Magyarországon, mint a miénk :)

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: