Vásárlói levelek rólunk


A franciaagy.net számtalan levelet szokott kapni, amiknek jelentős része teljesen pozitív vásárlói visszajelzés, és csak nagyon kevés az, ami valami panaszt tartalmaz. Általában a panaszok többsége is tőlünk különálló: nem hallgatott ránk a vásárló, és egyedül jött el franciaágyat venni, a házastárs megkérdezése nélkül és szeretné visszacseréltetni. Néha a méret nem stimmel, amiről szintén nem mi tehetünk...

Bettina levele:

"Kedves Franciaágy Net
Megmondom őszintén, hogy féltem az olcsóságoktól. Olcsó húsnak híg a leve - tartja a mondás, de esetetekben ez a mondás cáfolódni látszik. 2 év után sincs semmi baja az ágyunknak, és azóta már több ismerősöm, barátom vett tőletek ágyat, vagy más bútort, és mindenki meg van elégedve.
L. Bettina"

László levele:

"Sziasztok!
Magam is bútorasztalos vagyok, de amikor a család, vagy bárki más bútort szeretne csináltatni és olyan árakat mondanak költségeknek, amivel nem lehet versenyezni, akkor egyszerűen titeket ajánlak. Ha megveszem az anyagokat, akkor ugyanott vagyok már, mint nálatok egy közepes árkategóriájú ágy, és akkor még nincs munkaköltség ésatöbbi... Mivel volt szerencsém látni a tőletek vásárolt bútorokat, így titeket tudlak ajánlani. Persze, nem mindig veszi fel a versenyt egy teljesen egyedi készítésű, asztalossal elkészített darabbal, ami keményfából készült, több hónap alatt, de az árral nem lehet versenyezni..."

Zsófia:

"Megdöbbentően sok franciaágyat találni a raktárban! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megunta a csili-vili bútorüzleteket, a bunkó kiszolgálást és a csillagászati árakat. Ez a bútorraktár tényleg a kisember bútorüzlete. Ide jár már az egész család! Csak így tovább fiúk és lányok! ;)"


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: