Tippek a franciaágy vásárláshoz

Mit nézzünk meg franciaágy vásárláskor? Miben jobbak a mi ágyaink? Összeszedtük pontokba, és arra is igyekszünk felhívni a figyelmét, hogy mikor kell menekülni az adott üzletből.

 1. Az ágykeret korpusza: amennyiben láthatóan gyenge minőségű, például élfóliázott puhafa, akkor meneküljünk el! Nálunk csak keményfa ágykereteket kapni, valódi fából.

 2. Az ágyrács minősége: mennyire rugalmas és mennyire illeszkedik a kerethez? Nálunk törekszünk a tökéletes rugalmasságú ágyrácsok berakásához. Mi csak német minőségű ágykeretet és ágyrácsot használunk.

 3. Az ágynemű felemelőszerkezete: figyeljünk rá, hogy kimondottan gázdugattyós, hidraulikus legyen. Ha nem az, akkor sem gond, de az biztos, hogy a mechanikus szerkezet előbb-utóbb elromlik. Figyeljünk oda vásárláskor, mert ha már az elején nem jár tökéletesen a szerkezet, akkor az hamar csődöt fog mondani.

 4. Rugók: valahol azzal spórolnak, hogy a gyengébb 1,8-as rugókat építik be, a 2,4-es rugók helyett. Mi kimondottan csak erősebb, hosszabbtávú rugószettel dolgozunk.

 5. Kopásállóság: ezt a legnehezebb tesztelni és nagyon nehéz kiválasztani a jó minőségű huzatokat, de azért vannak árulkodó jelek. Nézzük meg a kirakat darabokat, hogy mennyire vannak megkopva a sarkokon, van-e rajtuk elváltozás a színekben? Akár csak minimálisan is eltérve inkább hagyjuk.

 6. Illesztések: amennyiben hézagos az adott bútornál az illesztés, vagy nem teljesen illeszkedik, akkor egy összetákolt hamisítványról van szó.

 7. Mennyi ideje áll ott, mennyi vásárlója van az üzletnek? Ha rég óta kiállított darabokat látunk, alig lézeng valaki az üzletben, akkor felejtős, mert egy valóban minőségi bolt reggeltől estig ad el bútorokat.

 8. A matracnak a sűrűségére is kérdezzünk rá! Az olcsóbb matrac ritkább anyagsűrűsége, és az nem is olyan jó... Bővebben a matracokról itt írunk.

 9. Mi a fő szakterülete az áruháznak, üzletnek? Ha nemcsak 3-4 fajta bútort árulnak, hovatovább foglalkozik MINDENNEL az adott üzlet, akkor kicsi az esélye, hogy valóban jó franciaágyat tudunk venni. • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom