Teljes hálószoba 100.000 ft alatt?



Nálunk lehetséges. Franciaágy, gardróbszekrény, éjjeli szekrény. Nézze meg, fontolja meg, aztán jöjjön és vegye meg!

A színek, a stílus, minden passzol. Nem kell hosszasan keresgélnie a franciaágyhoz megfelelő éjjeli szekrényt, gardrób szekrényt, hanem egyben meg tud venni mindent, és jóval áron alul.

A legolcsóbb ajánlatunk a HELIOS hálószoba, ami 86.500 FT-tól megvásárolható. A franciaágy része az éjjeli szekrény, azonban a gardrób szekrény már külön van, és tükrözi a franciaágy színvilágát.




A "legdrágább" szettünk az Athina hálószoba, amely 249.500 Ft. Ehhez már tartozik komód is. A leírás szerint: A hálószoba szett megvásárolható akár felső közép-kategóriás aloe vera-s extra szivacsos, rugós és memory-réteges NASA matracokkal, különböző színnel és mérettel a forgalmi értékük 50%-áért. Az ágy méretei: 168 x 74 x 214 cm.




Mind a kettő kicsit hideg színvilággal rendelkezik, de vannak melegebb hatású, talán otthonosabbnak tűnő hálószobáink is, például a Livorno és a Carano.

Persze, ne felejtsük el, hogy ezek jól komponált, befotózott beállítások! A képen minden szebb, de azért, mert lakberendező állította össze, aki a tapétát, szőnyeget stb. is hozzáillesztette. Nekünk is gondolnunk kell arra, hogy milyen színű a fal, milyen szőnyeget illesztünk hozzá, és hogy egyáltalán mekkora az adott szoba, hol van az ablak és még pár szempont.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődésüket a komplett hálószobák iránt!



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: