Teljes hálószoba 100.000 ft alatt?

Teljes hálószoba 100.000 ft alatt?Nálunk lehetséges. Franciaágy, gardróbszekrény, éjjeli szekrény. Nézze meg, fontolja meg, aztán jöjjön és vegye meg!

A színek, a stílus, minden passzol. Nem kell hosszasan keresgélnie a franciaágyhoz megfelelő éjjeli szekrényt, gardrób szekrényt, hanem egyben meg tud venni mindent, és jóval áron alul.

A legolcsóbb ajánlatunk a HELIOS hálószoba, ami 86.500 FT-tól megvásárolható. A franciaágy része az éjjeli szekrény, azonban a gardrób szekrény már külön van, és tükrözi a franciaágy színvilágát.
A "legdrágább" szettünk az Athina hálószoba, amely 249.500 Ft. Ehhez már tartozik komód is. A leírás szerint: A hálószoba szett megvásárolható akár felső közép-kategóriás aloe vera-s extra szivacsos, rugós és memory-réteges NASA matracokkal, különböző színnel és mérettel a forgalmi értékük 50%-áért. Az ágy méretei: 168 x 74 x 214 cm.
Mind a kettő kicsit hideg színvilággal rendelkezik, de vannak melegebb hatású, talán otthonosabbnak tűnő hálószobáink is, például a Livorno és a Carano.

Persze, ne felejtsük el, hogy ezek jól komponált, befotózott beállítások! A képen minden szebb, de azért, mert lakberendező állította össze, aki a tapétát, szőnyeget stb. is hozzáillesztette. Nekünk is gondolnunk kell arra, hogy milyen színű a fal, milyen szőnyeget illesztünk hozzá, és hogy egyáltalán mekkora az adott szoba, hol van az ablak és még pár szempont.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődésüket a komplett hálószobák iránt!
Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33