A Sofa Dreamsről picit bővebben

A Sofa Dreams fogalmával már elég sok ember találkozott, aki kanapét, ülőgarnitúrát vagy ágyat szeretett volna vásárolni magának. Ennek az az oka, hogy a hazai piacra úgy robbant be az üzletük pár évvel ez előtt, mint egy időzített bomba. De mégis miért számítanak különlegesnek, és kik ők? Ezekre a kérdésekre keressük a választ cikkünkben.


Pontosan mi a Sofa Dreams?


A Sofa Dreams egy elképesztő modern kanapé és ülőgarnitúra üzlet. Rendkívül profi kiszolgáló személyzetüknek, valamint az exkluzív kialakításnak köszönhetően a vásárlók évről évre a leges-legnagyobb elégedettséggel térnek vissza ide vásárolni.


Igazából KKV-ként üzemelnek, a minőségük még a lenagyobb multiknál is jobb. Vásárlói elégedettségi rátájuk eléri a csaknem 100%-ot, ennek az az oka, hogy kiváló minőségű termékekkel vannak jelen a hazai piacon.


Mi adja a különlegességüket?


A legtöbb kanapé és ülőgarnitúra üzletben mindig vannak ósdi termékek. Nos, ez a Soda Dreamsre egész egyszerűen nem igaz! Minden egyes termékük kiváló minőségű, és a leges legmodernebb, amit csak el lehet képzelni. Hihetetlen stílusvilággal megalkotott kanapéik és ülőgarnitúráik nagyon jó minőségűek, és gyakorlatilag bármilyen exkluzív otthonba beleillenek.


Az ülőgarnitúráik bonnellrugós konstrukciójúak, ebből kifolyólag rendkívül komfortosak és kellemes berugózásúak. Bükkfa szerkezetük egyedi. 


Hol érhetjük el a Sofa Dreamset?


A Sofa Dreamsnek is van weboldala, ahol a termékeiket megtekinthetjük. Az alábbi linken lehet megtalálni őket: https://sofadreams.hu/




Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: