Őszinte vélemények a franciaágyakról

A franciaágyainkról csak úgy lehet persze véleményt alkotni, ha valaki megveszi őket, és használja. Megkérdeztük azokat, akik már legalább 2-3 hónapja használják az ágyainkat, hogy mondják el a véleményüket, hogy megérte-e minket választani.

Adrienn, aki egy Sportiono büszke tulajdonosa egy éve lassan: Megdöbbentő, hogy mennyire tetszik mindenkinek ez az ágy. Modern, letisztult, sportos, fiatalos és mégis elegáns. Legalább 4 ember az ismerősi körömből már vett is azóta ugyanilyen ágyat. A kényelem nyilván az elsődleges, és az a meglepő, hogy kényelmesebbnek találom, mint más ágyakat. A franciaagy.net franciaagy.net csapata kiváló, segítőkész. Csak ajánlani tudlak titeket.

Tamás, aki Chesterfieldet vett tőlünk: Számomra az elegáns ágy megtestesülése ez a franciaágy. Köszönöm nektek, hogy ilyen jó ágyakat árultok, ilyen kedvező áron. Szeretjük ezt az ágyat, ha jó pár év múlva kellene másik ágyat venni, biztosan hozzátok mennénk.

Erzsébet, akinek a családja tőlünk vette a franciaágyait: Először mi vettünk egy ágyat, több évvel ezelőtt. Aztán másodjára is titeket választottunk, majd a lányaink is hozzátok mentek, illetve a húgoméknak is ajánlottuk a boltot, akik szintén tőletek vásárolnak. Van összesen 5 franciaágy a családunkban tőletek, és mind-mind remek darab. Az elsőt még 3 éve vettük, azóta hibátlanul szolgál minket.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: