Nemcsak franciaágyat, hanem étkezőt, gardróbszekrényt, szekrénysort is árulunk!


A franciaagy.net és a kanape.net tovább bővül. A franciaágyak és a kanapék, ülőgarnitúrák után ezentúl étkezők, szekrénysorok, gardróbszekrények árusításával is foglalkozunk!

Bővül a franciaagy.net és kanape.net "cégcsoport". Kezdtük a kanapékkal és ülőgarnitúrákkal, majd hamar jött a franciaágyak árusítása is, ami szintén óriási siker lett. Úgy döntöttünk, hogy nem állunk meg két termékcsoport, a franciaágy és kanapé forgalmazásánál, hanem tovább megyünk! Ezentúl - egyelőre a kanape.net oldalon - étkezőket, gardróbszekrényt, előszobafalat és szekrénysort is árulunk.

Ezeket az új bútorokat - ahogy már megszokhatták - szintén áron alul áruljuk. Mindenki meg fog lepődni, hogy milyen jó bútorokat árulunk és mennyire olcsón. Egy szék 12.000 Ft átlagosan (az olcsóbb helyeken is), nálunk pedig 4 szék, asztallal együtt 50.000 Ft lesz!

A szekrénysoroknál, gardróbszekrényeknél, előszobafalaknál is hasonló lesz a helyzet: az ország legnagyobb szekrény nagykereskedőjénél is olcsóbbak leszünk. Nem felárazzuk a magánszemélyeknek a bútorainkat.

Ezeken a területeken is hamarosan piacvezetők leszünk, ami nem csalás, nem ámítás, egyszerűen az az üzleti modellünk, hogy nem akarunk hirtelen meggazdagodni, nem akarunk minden bútoron egy vagyont keresni... A konkurenciának üzenjük, hogy lehet minket követni ;)

Várjuk a vásárlóinkat: ne feledjék, hogy kanapét, ülőgarnitúrát,franciaágyat és most már komplett étkezőket, szekrénysort, gardróbszekrényt, előszobafalat is tud nálunk venni!




Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: