Nem hitt a szemének, olyan olcsón talált franciaágyat nálunk

Időnként vannak nagyon emlékezetes történeteink a vásárlóinkról. Ez a mostani is ilyen lesz. Bár nem teljesen egyedi esetről van szó, de a lényeg, hogy vannak, akik azt hiszik, hogy valami átverés ez a sok azonnal elvihető bútor.

Melinda szeretett volna már régóta új ágyat venni, és sorra jártak a bútorüzleteket. Azonban vagy nagyon drága volt a kinézett franciaágy, vagy átverést sejtett (ködösítések az anyagról, matracról), vagy egyszerűen olyan hosszú idővel vállalták volna az ágy elkészítését, hogy nem találta meg az igazit.

Eljutott hozzánk. Bejelentkezett telefonon (aminek nem örült, hogy nem jöhet csak úgy...), majd belépett hozzánk. A történet lényege, hogy ami pénzt szeretett volna eredetileg franciaágyra költeni, abból végül vett egy franciaágyat és egy kisebb, akciós kanapét is, amit egy fuvarral kivitettünk neki.

Végig csodálkozott, hogy hogyan lehetséges, hogy ennyi pénzért áruljuk a bútorokat, és azonnal elvihetőek is ráadásul... Sok "Melindával" találkozunk, reméljük, hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: