Ne aludjon akármin, vegyen franciaágyat!

Fáj a háta? Forgolódik álmatlanul? Rosszul és kialvatlanul ébred? Nyilvánvaló, hogy gondok vannak az alvással, aminek egyik oka lehet, hogy a fekhelye nem megfelelő. Ha rászán némi időt és pénzt, akkor megoldhatja ezt a problémát, és ezáltal életének egy tekintélyes része is megoldódik.

Franciaágy és matrac. Ez a két kulcsszó, ami a kiutat jelentheti: bátran nézzen szét nálunk, illetve telefonos segítségünket kérje nyugodtan.

Segítünk nemcsak a megfelelő ágy kiválasztásában, hanem még a matrac kiválasztásában is. Nálunk is van sokféle-fajta, a teljesen keménytől a puhábbakig. Az árakat sem vertük fel mindenféle csúcstechnológiára hivatkozva...

Hihetetlen milyen sztorikkal tudnak jönni néhányan: egy 10 éves vendégágyon alszik. Földön lévő szivacs a fekhely, sima kanapé stb... Hát így nem is lehet jól, egészségesen aludni. Sajnos rá kell szánni egy kisebb összeget a jó franciaágyra.

És miért ne sima ágyat vegyen? Kényelmesebb, tud forgolódni és hát párosan szép az élet. A legkényelmesebb kivitelek már a franciaágyak. A gyártók is erre koncentrálnak igazából. Gyakorlatilag egyeduralkodóvá váltak az ágyak között. Lehet venni persze sima ágyakat is, de azon a fronton, mintha megállt volna az idő...

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom