Miért nézzen be hozzánk?Franciaágyat érdemes tőlünk vásárolni, de nemcsak azt, hanem van még más is a tarsolyunkban. Összeszedtük a legerősebb érveinket, és azokat a szempontokat, amik alapján kijelenthetjük, hogy nálunk jól jár.

Az árak: ha nem velünk kelne és feküdne a konkurencia, és nem jelentgetnének fel a versenyhivatalnál, akkor leírnánk, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak, így nem írjuk le, pusztán annyit állítunk, hogy nálunk jár a legjobban. Mivel nagykereskedési árakon tudjuk adni a franciaágyakat, illetve minden más egyéb bútort, így nincs kérdés. Kevés a rezsink: nincs szalon, nincs sok eladó, nincs olyan költség, amit rá kellene terhelnünk a bútorokra. Nagy tételben tudjuk a termékeket behozni, így eleve mi is kedvezményesen jutunk hozzá a franciaágyakhoz.

Minőség: a messzi északi bútormultikhoz képest a minőség is a mi javunkra billenti a mérleget. Csak és kizárólag megbízható partnerekkel dolgoztatunk, illetve a külföldi beszállítóink is nemzetközileg ismert és elismert gyártók. Sokuk Magyarországon ismeretlen, mi hoztuk őket be.

Nagyon nagy választékkal dolgozunk: rengeteg franciaágyunk van lábra állítva, illetve megrendeléseket is felveszünk. Biztosan megtalálja, amit szeretne. Azonban a honlapon való kiválasztást, és ahhoz való ragaszkodást nem ajánljuk: pörgés van, mert sokszor egymást érik a teherautók, kamionok, nem tudjuk azonnal frissíteni a készletünket. Be kell jönni, és úgy dönteni. Élőben amúgy is sokkal szebbek a bútoraink.

Foglalkozunk még kanapékkal, szekrénysorokkal és teljes hálószobákkal is. Tehát gyakorlatilag elég sok fajta bútort tud nálunk megvenni. Érdemes elhozni a családot is. Ne feledje, hogy minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: