Mi kell még a franciaágy mellé?

A hálószoba berendezése nem is annyira könnyű, mint elsőre tűnik. Nem elég csak egy jó franciaágyat venni (mondjuk éppen tőlünk :)), hanem a hálószobánkat meg kell tervezni, és jól kell berendezni.

Franciaágyunk elhelyezése legyen az első feladat. Tájolása, ablakhoz (szellőzéshez) és az ajtóhoz (közlekedéshez) való helyzete. A szobához mekkora franciaágy való, hogy még kényelmesen lehessen öltözködni, ne legyen egy folyamatos kerülgetés.

Gardrób szekrény ruháink tárolásához elengedhetetlen. Ha kisebb a hálószoba mérete, akkor mindenképpen lehet tükörrel ellátott, mert a tükrök köztudomásul növelik a térhatást, és sok egyéb funkciója sem elhanyagolható.

Éjjeli szekrényünk a praktikusságot szolgálja. Ma már szinte minden stílusban található éjjeli szekrény, sokszor a franciaágyhoz gyártva eleve. Ha már éjjeliszekrény, akkor éjjeli lámpát vagy álló lámpát is elhelyezhetünk.

A függöny, a hálószobát a franciaágyunk után legmeghatározóbb darab. A lényeg, hogy igazodjon a hálószoba hangulatához. Lehet lágyan eső tavaszias, nehezebb, keményebb darab, de az biztos, hogy választani kell majd, ahogy hozzávaló karnist is.

A szőnyeg mindenképpen valami puha, kellemes tapintású legyen, tekintve, hogy ide lépünk ki először reggelente.

De mi a teendő, ha nem tehetjük meg, hogy új franciaágyat vásároljunk, de mégis elköltöztünk és új stílusú a hálószobánk, ahova már a franciaágyunk nem passzol? A megoldás lehet egy remek, a szobához passzoló ágyterítő, a fejrészhez díszpárnákat rakva.

Még egy fontos szempont: a mesterséges fényforrásokat és elektromos eszközöket próbáljuk meg minimalizálni, mert ezek fényei és rezgéshullámai zavarhatnak minket az alvásban. Az alvás fontosságáról itt írtunk már ( Az alvás fontossága mert kell egy jó franicaagy), a franciaágyak méretválasztásáról pedig itt (A franciaágy és a matrac méretei). • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom