Megoldottuk, hogy mindenképpen ingyen kommunikálhasson velünk

Nyilvánvaló, hogy a Facebook és e-mail, tehát az internetes kommunikáció kvázi ingyenes, ám, ha felhív minket, az nem volt eddig az. De kitaláltuk, hogy az se kerüljön a kedves érdeklődőnek vásárlónak egy forintjába se: visszahívjuk ekkor is! Nemcsak ingyenes visszahívás kérhető, hanem mint fentebb megfogalmaztuk, ha Önök telefonálnak nekünk, az is ingyenessé válik, ha nem vesszük fel, hanem visszahívjuk.

Természetesen innentől is várjuk e-mailjeiket, facebook-hozzászólásaikat, vagy üzeneteiket. De mindenképpen a leggyorsabban a telefonnal járnak. Felkészült kollégáink várják a hívásaikat, akik a raktárban vannak, így azonnal tudnak naprakész információval szolgálni az aktuális készletről, sőt, tudnak is ajánlani franciaágyakat, bútorokat.

Olyat is lehet, hogy ajánl valamit, ami nincs fent a honlapon (mert éppen most hozták az adott ágyat), és elküldi Önnek lefotózva.

A célunk, hogy gördülékeny és ingyenes kommunikációs vonalat tartsunk fent a vásárlóink számára, hogy minél több információhoz juttassuk őket a vásárláshoz.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: