Megoldottuk, hogy mindenképpen ingyen kommunikálhasson velünk

Megoldottuk, hogy mindenképpen ingyen kommunikálhasson velünk

Nyilvánvaló, hogy a Facebook és e-mail, tehát az internetes kommunikáció kvázi ingyenes, ám, ha felhív minket, az nem volt eddig az. De kitaláltuk, hogy az se kerüljön a kedves érdeklődőnek vásárlónak egy forintjába se: visszahívjuk ekkor is! Nemcsak ingyenes visszahívás kérhető, hanem mint fentebb megfogalmaztuk, ha Önök telefonálnak nekünk, az is ingyenessé válik, ha nem vesszük fel, hanem visszahívjuk.

Természetesen innentől is várjuk e-mailjeiket, facebook-hozzászólásaikat, vagy üzeneteiket. De mindenképpen a leggyorsabban a telefonnal járnak. Felkészült kollégáink várják a hívásaikat, akik a raktárban vannak, így azonnal tudnak naprakész információval szolgálni az aktuális készletről, sőt, tudnak is ajánlani franciaágyakat, bútorokat.

Olyat is lehet, hogy ajánl valamit, ami nincs fent a honlapon (mert éppen most hozták az adott ágyat), és elküldi Önnek lefotózva.

A célunk, hogy gördülékeny és ingyenes kommunikációs vonalat tartsunk fent a vásárlóink számára, hogy minél több információhoz juttassuk őket a vásárláshoz.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33