Levelesládánkból szemezgetve



Olvasói levelekből válogattunk össze hármat, amik talán tanulságosak lehetnek mások számára is. Elég sok olvasói levelet kapunk, alig akad elvétve negatív (és általában azok sem rólunk, vagy nekünk szólnak). Időről időre a levelesládánkból szemezgetünk, hogy könnyebb legyen a franciaágy vásárlás a tanulságok tükrében.

"Kedves Franciaagy.net!

Négy áruházban is jártam, mielőtt megtaláltalak volna Titeket. Igazából mindenhol ugyanazok voltak, ugyanolyan drágán, a személyzet pedig vagy bunkó, vagy unott, vagy sértő volt (vagy mindegyik egyszerre). Nálatok a Tomikának nevezett srác azonban végighallgatta türelmesen a mondanivalómat, a kívánságaimat, nem küldött el a francba az igényeimmel, hanem próbált megértő lenni, és segítőkészvolt. Jár neki egy kis prémium, csak azért írok!

Lilla"

Tanulság: egyből hozzánk kell jönni! ;)

"Sziasztok!

Először is elnézést kérek még egyszer. Én voltam, aki vásárolt egy franciaágyat, majd otthon az asszony visszazavart (miután megnézte a honlapon a többi franciaágyat), hogy cseréljem ki... Nem volt őszinte a mosolyotok, de kicseréltétek és azóta családi béke van újra!

Köszönet a rugalmasságért!"

Tanulság: egyeztessünk, mielőtt bútort veszünk! Nem biztos, hogy ez a legjobb meglepetés ajándék...

"Mindig is fájt a hátam, de a nálatok vásárolt franciaágyhoz kapott hideghabos matraccal olyan jót tudok aludni, mint utoljára talán kisgyerekkoromban. Köszönöm nektek a franciaágyat is, a tanácsokat is, és nem utolsó sorban a jó alvásokat!"



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: