Legyen friss illatú franciaágyunk!

A hálószoba az a hely, ahol életünk egyharmadát eltöltjük. Nem mindegy, hogy milyen a légkör, és ezt most szó szerint vegyük. Kell a frissesség érzete, ami múlik az ágynemű frissességén, a franciaágyon található matrac, vagy szivacsnak a frissességén, illetőleg az ágytakarón, a többi bútoron. De mi a teendő, ha mégsem érezzük ezt az üde, friss illatot?

Semmiképpen se vegyünk olyan illatosítókat, amiktől leginkább másik helyiség jut az ember eszébe… Nyilvánvalóan a szellőztetés a legjobb módszer. Mind az ágyneműtartó kiürítése és nyitva hagyása, mind magának az ágyneműnek a szellőztetése is lehet a kisebb kellemetlen szagok ellenszere, de van, hogy ez sem segít, és hiába húzunk fel friss ágyneműt, a szagok maradnak.

Az sem elhanyagolható, hogy az ágyneműhuzatokat is mossuk, nyári nagy melegben, akár két-három naponta is.

A szódabikarbóna nagyon jó szagtalanító, de mivel nem szeretnénk benne aludni, ezért egy jól záródó, de levegőző anyagba becsomagolva helyezzük az ágyneműtartóba. Esetlegesen magára a szivacsra, matracra is kiszórható, várjunk vele 15-30 percet, majd porszívózzuk fel róla alaposan. A szódabikarbónával a penészedés is megelőzhető, mert jó páraelszívó képességekkel rendelkező anyag.

Szárított virágcsomagok elhelyezése az ágyneműtartóba, az ágynemű közé, a franciaágyunkra, illetve a hálószoba bármely pontjára. Közkedvelt a levendula, citromfű. Természetesen egy friss virágcsokor is segíthet, és még dekoratív is lehet a hálószobában.

Az ágytakaró használata nemcsak hogy praktikus, hanem a régi, megkopottabb franciaágyunkat is újjá tudja varázsolni, tehát sokat emelhet az ágy megjelenésén. Védi az ágyneműnket a portól, szennyeződésektől.

Régi, nagy tollpárnákat és dunyhákat erre szakosodott tisztítócég segítségével tudjuk tisztántartani, bár a szellőztetés ezeken is sokat segíthet.


 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom