Klasszikus vagy modern franciaágy?

Mit is jelent ez a kategorizálás, van-e létjogosultsága és mi alapján tudunk dönteni? Mi a modern és mi a klasszikus? Franciaágyakról és a hálószoba stílusokról őszinté a blogunkban.

Először is: nem feltétlenül a formát jelöli a modern és klasszikus megjelölés. Sokkal inkább a funkciókat, anyagminőséget, illesztések minőségét jelöli számunkra ez a megjelölés.

Lehet egy klasszikusnak kinéző franciaágy ennek alapján modern, ahogy fordítva is. A funkciók és technikai megoldások nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években, és az ágyneműtartóktól elkezdve a matrac szellőztetésére is jó megoldások születtek.

Továbbá a különböző "ágykeretek" sem azok már, hogy ott egy fakeret, és nincs rajta matrac, hanem a különböző formák adottságai különböző anyagbevonatokat hoztak létre, így egy "ágykeret" is igen változatos forma és anyagvilágú tud lenni.

És hogy mi határozza meg a kívánt stílust és formát? Hát nyilván a szobánk összképe. Ha nagyon beleszerettünk egy adott franciaágyba, akkor érdemes utána annak köré rendezni a többi bútort.

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom