Klasszikus vagy modern franciaágy?


Mit is jelent ez a kategorizálás, van-e létjogosultsága és mi alapján tudunk dönteni? Mi a modern és mi a klasszikus? Franciaágyakról és a hálószoba stílusokról őszinté a blogunkban.

Először is: nem feltétlenül a formát jelöli a modern és klasszikus megjelölés. Sokkal inkább a funkciókat, anyagminőséget, illesztések minőségét jelöli számunkra ez a megjelölés.

Lehet egy klasszikusnak kinéző franciaágy ennek alapján modern, ahogy fordítva is. A funkciók és technikai megoldások nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években, és az ágyneműtartóktól elkezdve a matrac szellőztetésére is jó megoldások születtek.

Továbbá a különböző "ágykeretek" sem azok már, hogy ott egy fakeret, és nincs rajta matrac, hanem a különböző formák adottságai különböző anyagbevonatokat hoztak létre, így egy "ágykeret" is igen változatos forma és anyagvilágú tud lenni.

És hogy mi határozza meg a kívánt stílust és formát? Hát nyilván a szobánk összképe. Ha nagyon beleszerettünk egy adott franciaágyba, akkor érdemes utána annak köré rendezni a többi bútort.


A modern franciaágyaink közé tartozik például a Sportino franciaágy

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: