Kis hálószoba berendezése franciaággyal


Mindig gondot jelent egy kisebb méretű hálószoba berendezése, főleg, ha esetlegesen egy kisebb dolgozósarkot is szeretnénk kialakítani. Egy biztos, ne a franciaágyon spóroljon. adunk néhány tippet és mutatunk pár fényképet.

Főbb szempont, hogy minden elférjen, legyen benne egy nagyobb kényelmes franciaágy lehetőleg (bár erre sincs mindig lehetőségünk, de azért törekszünk rá), és ne legyen fullasztó, túlzsúfolt hatású.

- Világos árnyálatokat alkalmazzunk!Nagyobb szekrényünk inkább olvadjon bele a falba, minthogy uralja teret.

- A tükör egy nagyon fontos kellé. Megduplázza a területet optikailag és ha jó helyre tesszük, a természetes fényt is eljuttatja sötétebb sarkokba. Józan eszünkre hallgatva is – a tükörben ne lássuk magunkat az ágyból: éjszaka, ha felébredünk, megijedhetünk a tükörképünktől.

- Hasonló tértágító hatása van egy mélységet, távolságot ábrázoló posztertapéta, fotótapéta felhelyezésének.

- Az ágy mérete nagyon fontos: kisebb franciaágyban gondolkozzunk, illetve gyerekeknél több kisebb ágyban...

- Ne csak az ágy, de a bútorok és tárgyak mérete is legyen kisebb. Pl. nagyobbnak láttatja a szobát több kisebb kép elhelyezése a falon, mint egy nagy.

- És a legfontosabb: tartsunk mindig rendet a helyiségben! Elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű tároló használata, fontos a jó rendszerezés.

Forrás: dettydesign.hu


További képekÜzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: