Januárban is 2017 legjobb árain áruljuk a franciaágyakat

A január mindig nehezen indul, de nem úgy nálunk: mi leértékeléssel és készletfrissítéssel várjuk a látogatókat. Nem készletkisöpréssel, mert folyamatosan van 550-600 franciaágy és kanapé készleten.

A 2017-es legjobb árak azt jelentik, hogy a nagykerárakon már gyakorlatilag alig van hasznunk, mint nagykereskedésnek, szinte előállítási költségen adjuk a franciaágyakat. Hogy miért!? Folyamatosan érkeznek a kamionok Németországból, Olaszországból, Belgiumból és el kell őket adnunk, hiszen kötelezettséget vállaltunk. A kiskereskedői partnereink visszábbveszik ilyenkor az átvett mennyiségeket, kevesebb bútort adnak el, mi pedig arra kényszerülünk, hogy frissítsük a raktárkészleteinket úgy, hogy magánvevőknek adjuk el az árut, csak hogy fent tudjuk tartani a bútorgyártókkal kötött szerződéseinket.

Tehát ilyenkor érdemes a nagykereskedésünkben szétnézni franciaágyért, kanapéért, hiszen most nagykereskedői beszerzési áron lehet nálunk vásárolni.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: