Itt a kiváló lehetőség a franciaágyunk kiszellőztetésére

Érdemes kihasználni a jó időt és amit csak tudunk, szellőztessünk ki! De nemcsak a szellőztetésben segíthet a kánikula, hanem a fertőtlenítésben és frissen tartásban is.

Használjuk ki a Nap erejét és hagyjuk, hadd süsse pár órán keresztül tűző napon az ágyneműnket, párnánkat, lepedőnket, takarónkat...Sterilizálás régi, ám igazán hatásos módon!

Fontos, hogy ilyen hőségben inkább reggel és késő este kezdjünk csak szellőztetni, nappal inkább zárjuk ki a meleget, a hideget tartsunk bent!

Bútorainkat, így a franciaágyunk ágyneműtartóját sem árt kipakolni, majd felnyitva, kinyitva hagyni egy napon keresztül, hogy biztosan kiszellőzzön és kiszáradjon minden.

Azonban arra is figyeljünk, hogy tűzőnapon ne hagyjunk ki huzamosabb ideig bútort, mert a kárpitot is gyengítheti, bőrt kiszáríthatja. Arra is figyeljünk, hogy üvegen keresztül se tűzze a Nap az adott bútort. A fafelületnek sem tesz túl jót...

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: