Így tudja megtalálni a legolcsóbb franciaágyat!

Nem, nem magunkat ajánljuk ezúttal, hanem egy módszert, amivel biztosra mehet, hogy a legolcsóbb franciaágyat sikerült megvennie. A legolcsóbbat nem úgy értjük, hogy a bútoráruházak kínálatában lévő legeslegolcsóbbat kell keresni, hanem, hogy mondjuk azonos minőség, felszereltség, forma mellett a legolcsóbbhoz jussunk hozzá.

Mi alapvetően egy nagyker vagyunk, mondhatnánk, hogy egy "franciaágy nagyker", de ugyanúgy "kanapé nagyker"  is vagyunk, illetve szekrénysorokkal  is foglalkozunk. Tehát a klasszikus vásárlási folyamatok nálunk nem működnek: minden esetben telefonáljon, jelentkezzen be hozzánk (időpont egyeztetés) és utána tud bejönni vásárolni.

Azonban, mint ahogy szoktuk mondani: hozzánk utoljára jöjjön, mert nekünk sincs időnk egy ügyféllel 3-4x foglalkozni, mert kevés eladóval, alacsony rezsivel dolgozunk, és amúgy sincs értelme többszörösen válogatni, több körből eldönteni, hogy melyik ágy tetszik, mert elviszik egy-két napon belül a bútorokat.

De nem is sietettünk senkit sem: nézzen szét a piacon, keressen fel több bútoráruházat, írja fel, jegyezze le, fotózza, hogy mit is látott. Aztán jöjjön hozzánk, és nézze meg, hogy mi mit kínálunk, ennek fényében döntsön!

Mi is a folyamat? Beüti a google-ba, hogy franciaágy: ahol lát fizetett hirdetéseket, természetes találatokat is, és elkezd nyilvánvalóan böngészni, felméri a kínálatot. Ez így helyes, de tanulja meg felismerni a csaló hirdetéseket, honlapokat! Ahol nincs leírás, egyértelmű, hogy csak az olcsósággal szeretnék becsábítani az embereket magukhoz, ott valami nem stimmel. Ott sem stimmel, ami luxus termékeknek próbálja feltüntetni az amúgy teljesen átlagos bútort, de az árat legalább ezzel magyarázhatja... Tehát nézzünk szét az interneten, majd nézzünk szét személyesen is! Kérdezzünk bátran: miért ennyi, ágyneműtartós-e, nézzük meg az anyagait stb...

Szintén jó módszer, ha az adott üzletre rákeresünk fórumokban, egyéb helyeken (megnézzük a facebookját!), hogy van-e reklamáció, probléma velük. Ha nincs, akkor sincs kizárva a csalódás, de általában a leggázosabb üzletekről az internet "megemlékezik".

Ha szétnéztünk, összevetettünk mindent, akkor döntsünk! Hibának számít azonnal, az első üzletben vásárolni, még akkor is, ha elsőre beleszerelmesedünk az adott bútorba, franciaágyba.

És hogy miért nem a legolcsóbb a legolcsóbb? Tegyük fel van egy ugyanolyan kinézetű franciaágy matrac nélkül X helyen 90.000 Ft-ért. Y helyen ugyanez 100.000, Z helyen 105000. Mi a különbség? Látszólag semmi, de mégis van: Z, 105000 Forintos ágyneműtartós, gázrugóval és borovi fenyő. A másik kettő pedig lehet sima lucfenyő, ágyneműtartó nélkül. Z verzió látszólag 15.000 FT-tal drágább, de X és Y a legpuhább fenyőből készült és ha nincs hozzá ágyneműtartó, akkor vennünk kell mellé egy komódot, vagy a gardróbban foglal helyet az ágyneműnk stb. 15.000 Ft a különbség, de lehet, hogy még egy bútort vennünk kell. Jól gondoljuk át a funkciókat is!


Az konyhabútor is nagyon fontos része egy jó lakásnak. Tekintse meg a Furniture Form kínálatát is! Ha gyerekágyra lenne szüksége, akkor itt keressen! 

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: