Hogyan tud akár 50%-ot spórolni?

Franciaágy vásárlás kalkuláció következik, szigorúan a mi szempontunk alapján, bár a Vevőink tapasztalatait figyelembe véve. Mennyi is az annyi, hogy tud akár 50%-t is spórolni, ha minket választ?

Nem fogjuk azt számolni, hogy mi a helyzet akkor, ha átverik és rossz minőségű ágyat vesz, amit 1-2 éven belül cserélni kell. Tegyük fel, hogy jó ágyat sikerül vennie, átlagos áron. Hogyan is néz ez ki? Bejár több bútorkereskedést, idegeskedik, telefonálgat, majd megrendeli (!) az ágyat, amit aztán két-három hét múlva jó esetben kiszállítanak. Mik ez esetben a költségek? Van maga az ágy kisker áron, van az utazgatás költsége és az idő, hogy mennyit töltött vásárlással, illetve kérdezősködéssel.

Ezzel szemben nálunk: azonnal vihetőben vannak az ágyaink (persze rendelni is lehet), nincsenek extra költségek és gyakorlatilag nagyker áron jut hozzá a franciaágyhoz. Persze, a kedves Vevő tudja a legjobban. Ha szeret körülnézni, sokat vacilálni, akkor hozzánk akkor jöjjön, ha elfogyott minden ötlete, türelme és ideje. Jó franciaágy vásárlást!

Ha szeretnél akár 50%-os spórolni árnyékolókon, akkor látogass el a https://bo-jasz.hu weboldalára. 

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: