Harmónia a franciaágy körül, a hálószobában

A kiegyensúlyozott alváshoz nemcsak egy kényelmes franciaágy szükséges, hanem annak környezetére is különös gondot kell fordítanunk. Ehhez adunk néhány tanácsot.


A kevesebb néha több: ne akarjunk mindent a hálószobába bezsúfolni, amit elképzelünk a franciaágyunkon kívül. Sokkal inkább törekedjünk az egyensúlyra, harmóniára, amik bár eléggé megfoghatatlan fogalmak, de amikor megtaláljuk ezek lényegét, akkor mégis kézzelfoghatóvá válik. Dobjuk ki a sok kacatot, a polc ne legyen tele mindenféle porfogóval, az éjjeli szekrényünk ne egy lerakat legyen. A letisztult formáknak nagy divatja van, és lehet, hogy néhol vitatott az alkalmazása (pl. építészet, ahol kockaházakat terveznek), de a lakberendezésben igenis nagyon nyugodt hangulatot tud teremteni.


Összhangban legyenek a színek, és berendezések. A hálószobánk berendezéséről itt már írtunk bővebben. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a legfontosabb, magának a franciaágynak az elhelyezése. Mivel hálószobáról van szó, ennek kell a középpontban lennie. A térhatást is figyelembe véve, a centrumot is az ágynak kell képeznie.


Elektronikai berendezések nem tesznek jót a nyugodt alvásnak, de ha mégis van tévénk, egyéb ilyen eszközünk, akkor minél inkább próbáljuk meg besüllyeszteni a bútorba, "elrejteni", mert könnyen egy ilyen eszköz kerülhet a központba, mert egyedüli elektromos eszközként vonzza a szemet, és máris borul az egyensúly.


Hangulatvilágítási elemekkel nagyon jól fel tudjuk dobni a hálószobánkat. Itt is játszhatunk a különböző színű megvilágításokkal, néha-néha pedig egy-egy gyertya, füstölő meggyújtása igazán jó hangulatot tud teremteni.


A selymes, lágy szatén anyag játéka a franciaágyon exkluzivitást kölcsönöz az egész hálószobának. Ezzel a funkcionális kiegészítővel igen komoly hatást tudunk elérni.


Amennyiben kisebb lakásunk van, és nincs külön hálószobánk, például együtt van a nappalinkkal, úgy is mindenképpen próbáljuk meg a teret szeparálni térválasztó elemekkel. Fontos szempont, hogy mindenképpen legyen olyan érzetünk, hogy van egy saját terünk, ami csak az alváshoz szolgál. • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapesr, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál.).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom