Hálószoba berendezés különböző stílusú franciaágyakkal



A múltkori bejegyzésünkben a különböző stílusokat néztük a franciaágyak területén. A mostani bejegyzésben pedig szépen, esztétikusan berendezett hálószobákat nézünk, amelyeken a központi szerep a franciaágy.

Egyszerűbb (minimál) stílus, megbolondítva egy strukturált mennyezeten lévő led-világítással. A szőrmés érzetű szőnyeg biztosan kényelmes lehet, mikor az ember lelép a franciaágyról.



Modern, letisztult formavilág és a melegebb színek dominanciája az egész hálószobában. A fa visszatérő elem a padlón, a franciaágyon és az éjjeli szekrényeken is. Hiányolom a szőnyeget.



Fiatalos lendülető hálószoba, már-már klasszikusan berendezve. Érdemes megfigyelni a sok apróbb kép elhelyezését és hatását: térnövelő, otthonos hangulatot kölcsönöz.



Tetőtéri berendezés, ahol egyértelműen a kis hely a szűkkeresztmetszet.



Második tetőtéri berendezés, ami az "én kis kuckóm" hangulatot árasztja. Kellemes, ötletes és körülbelül ennyit is lehet kihozni maximum egy tetőri félszobából.



A zöld szín alkalmazása, már-már domináns hatása egyeseknek zavaró lehet. Mindenesetre üdítő, frissességet sugároz.



Az összeállításaink végén mindig egy távol-keleti stílust mutatunk meg, most éppen a zen stílusú, japán hálószobával zárunk. Ilyen az igazi letisztultság.




Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: