Hálószoba berendezés különböző stílusú franciaágyakkalA múltkori bejegyzésünkben a különböző stílusokat néztük a franciaágyak területén. A mostani bejegyzésben pedig szépen, esztétikusan berendezett hálószobákat nézünk, amelyeken a központi szerep a franciaágy.

Egyszerűbb (minimál) stílus, megbolondítva egy strukturált mennyezeten lévő led-világítással. A szőrmés érzetű szőnyeg biztosan kényelmes lehet, mikor az ember lelép a franciaágyról.Modern, letisztult formavilág és a melegebb színek dominanciája az egész hálószobában. A fa visszatérő elem a padlón, a franciaágyon és az éjjeli szekrényeken is. Hiányolom a szőnyeget.Fiatalos lendülető hálószoba, már-már klasszikusan berendezve. Érdemes megfigyelni a sok apróbb kép elhelyezését és hatását: térnövelő, otthonos hangulatot kölcsönöz.Tetőtéri berendezés, ahol egyértelműen a kis hely a szűkkeresztmetszet.Második tetőtéri berendezés, ami az "én kis kuckóm" hangulatot árasztja. Kellemes, ötletes és körülbelül ennyit is lehet kihozni maximum egy tetőri félszobából.A zöld szín alkalmazása, már-már domináns hatása egyeseknek zavaró lehet. Mindenesetre üdítő, frissességet sugároz.Az összeállításaink végén mindig egy távol-keleti stílust mutatunk meg, most éppen a zen stílusú, japán hálószobával zárunk. Ilyen az igazi letisztultság.
Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: