Franciaágyból is csak minőségit, miért?

Leírjuk, hogyan lesz a legolcsóbb franciaágyból a legdrágább! Ezzel mintegy érveket is szolgáltatunk amellé, hogy miért nálunk kell franciaágyat vásárolni. Persze, nem kötelező, de erősen ajánlott :)

A lényeg sajnos az, hogy olcsó húsnak híg a leve - tartja a közmondás és való igaz. Nézzük meg, hogy miért! A szerkezet gyenge, 1-2 év után eltörhet, kitörhet, letörhet, elkophat. A kisebbik baj az esztétikai károsodás, a nagyobbik, hogy a szerkezet úgy megsérül, hogy használhatatlan lesz az ágy. Képtelenség olyan árakon, olyan ágyat összerakni, amiket árulnak néhol. Ne csak a pénzt nézzük!

A matrac: vigyázzunk, hogy mit mondanak a matracról és az milyen valójában. Ha nem értünk hozzá, akkor vigyünk olyat, aki képben van. Főleg akkor érdemes vigyázni, ha együtt van a matrac az ággyal. Ilyenkor szinte végtelenül sokat trükköznek a kereskedők. Nálunk minden az ár-értéknek megfelelő a nagyker áraknál. A sérült, hibás termékeknél tájékoztatunk, ahogy a matracnál is teljeskörű felvilágosítást adunk, ha kell gyártói igazolásokkal.

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapesr, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál.).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom