Franciaágyból is csak minőségit, miért?

Franciaágyból is csak minőségit, miért?

Leírjuk, hogyan lesz a legolcsóbb franciaágyból a legdrágább! Ezzel mintegy érveket is szolgáltatunk amellé, hogy miért nálunk kell franciaágyat vásárolni. Persze, nem kötelező, de erősen ajánlott :)

A lényeg sajnos az, hogy olcsó húsnak híg a leve - tartja a közmondás és való igaz. Nézzük meg, hogy miért! A szerkezet gyenge, 1-2 év után eltörhet, kitörhet, letörhet, elkophat. A kisebbik baj az esztétikai károsodás, a nagyobbik, hogy a szerkezet úgy megsérül, hogy használhatatlan lesz az ágy. Képtelenség olyan árakon, olyan ágyat összerakni, amiket árulnak néhol. Ne csak a pénzt nézzük!

A matrac: vigyázzunk, hogy mit mondanak a matracról és az milyen valójában. Ha nem értünk hozzá, akkor vigyünk olyat, aki képben van. Főleg akkor érdemes vigyázni, ha együtt van a matrac az ággyal. Ilyenkor szinte végtelenül sokat trükköznek a kereskedők. Nálunk minden az ár-értéknek megfelelő a nagyker áraknál. A sérült, hibás termékeknél tájékoztatunk, ahogy a matracnál is teljeskörű felvilágosítást adunk, ha kell gyártói igazolásokkal.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33