Franciaágyat keres?

Milyen kérdéseket kell feltenni és megválaszolni, mikor franciaágyat keres? Melyek a főbb szempontok? Habár a franciaágy nem éppen gyerekbútor, érdemes lehet tisztában lenni ezzel a kérdéssel. 


Első és legfontosabb: mekkora hely áll rendelkezésre az ágynak? Tudniillik, ezen a paraméteren nem tudunk változtatni :) Minden máson egyszerűbb és könnyebb változtatni, mint a rendelkezésre álló méreten.

Általában ilyen fontos szempont az ár: ezen persze könnyebb változtatni (spórolás, átcsoportosítás stb.), de alapvetően meghatározza az anyagi helyzetünk, hogy milyen franciaágyat veszünk. A kínálatunkban már 39.000 Ft-tól van komplett ágy, matraccal.

A stílus és a design is egy szempont: mi illik az adott hálószobához, illetve a házunkhoz? Hiába tetszik egy bútor, ha nem illeszkedik a többi berendezéshez, a fal színéhez stb... Persze, létezhet olyan ágy, aminek kedvéért kifestünk, de ez azért ritkább.

A funkciók: van-e ágyneműtartója, egybeépített-e éjjeliszekrénnyel, könnyen cserélhető-e a matrac stb... ezeket mind vegyük figyelembe a mi igényeinknek megfelelően!

A matrac: erről most külön nem írnánk, sokféle matraccal rendelhetőek az ágyaink. Ezek is árbefolyásoló tényezők.

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: