Franciaágy szagtalanítás szódabikarbónával

Előfordulhat, hogy vagy a háziállatunk után, vagy a kisgyermekünk után kellemetlen szagok keletkeznek, és nem elég a vizelet gyors felitatása sem. Az is előfordul, hogy az ágyneműtartóban dohos szag uralkodik, az ágyneműk szagokat vesznek fel...

A szódabikarbóna egy veszélytelen, szóda előállításából visszamaradt sószerű anyag, aminek univerzális hatása nem ismeretlen. Használható gyógyászatban, higiéniára és takarítószerként is. Utóbbira koncetrálunk, főleg a franciaágy kapcsolatában.

Természetesen a legjobb szagtalanítás mindig az alapos szellőztetés, de ez kevésszer megoldás. A szódabikarbónával azonban tudunk gyorsan eredményt elérni!

Ha kivehető az ágyneműtartónk, akkor mindenképpen vegyük ki, fertőtlenítsük át, majd szódabikarbónával szórjuk be, kicsit dörzsöljük át, hagyjuk állni, majd porszívózzuk ki.

Hosszabb szagtalanításra ajánlatos szódabikarbónába trisót tennit, és ezt egy lapos edénybe betéve az ágyneműtartóba hagyjuk ott pár napig. Egyébként ez kisebb szobák esetén is kiváló szagtalanító módszer!

Az ágyunk foltjait is megpróbálhatjuk így kitisztítani: először csak szárazon szórjunk a makacs foltra szódabikarbónát, majd hagyjuk rajta állni 20-30 percet, aztán porszívózzuk fel. Matractól függően próbálkozhatunk egyre vizesebb, nedvesebb állagú súrolószerként való felhasználásával is, de mindig tartsuk be a fokozatosság elvét! Ha felsúroltuk, akkor tiszta vízzel is tisztítsuk át, aztán porszívózzuk ki!

A szódabikarbóna nem csak a hálószobában, a franciaágyaknál, hanem még számtalan helyen működik. Csak egy példa: a szőnyegre egyenletesen kiszórva is tudunk tisztítani: egyenletesen szórjuk be a szőnyeget, várjunk vele legalább 30 percet, aztán porszívózzuk fel!

Érdemes ilyen alternatív és természetes módszerekhez nyúlnunk, mert sokszor hatékonyabbak, mint a drága tisztítószerek és még csak nem is ártalmasak, jóval olcsóbbak is. • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom