Franciaágy megóvása szilveszterkor


Boldog Új Évet Kíván a Franciaagy.net csapata. Köszönjük az egész éves érdeklődést, a sok vásárlást, a sok-sok pozitív visszajelzést és megerősítést. Ezzel a kis blogbejegyzéssel csak azt szeretnénk elérni, hogy elolvasása után biztos legyen benne, hogy a hálószobában nem kell szilveszterezni.

A franciaágyat házibulik alkalmával igen sok baleset érheti: ráfolyik mindenféle lötty, beszakad, ha sokan ugrálnak rajta, esetlegesen a nem várt kalandok hatására törik ki valami, vagy szakadt szét stb... A franciaágyat vonjuk ki a bulizásból lehetőleg minél egyszerűbben!

A hálószobát amúgy sem érdemes a vendégnek megnyitni: kóbor szerelmes párok együttléti helyévé válhat, vagy a megfáradt ittas barátunk könnyen megpróbálja kisajátítani a franciaágyat, amit akár meg is pecsételhet egy kis gyomortájéki rosszulléttel...

A szőnyeg is járhat így: különböző nedveket felszív, rászárad, esélytelen kitakarítani. Persze szőnyeg nemcsak a hálóban van, de legalább ezt a szobát óvjuk meg!

A hálószoba egy intim hely, ne engedjünk be oda senkit! Zárjuk kulcsra, toljunk az ajtó elé valamit, de ne tegyük közhasznúvá semmiképpen sem. Ha mégis, és ha tönkretennék a franciaágyat, akkor hozzánk jöhetnek egy újért! Jobban járnak, mintha kitisztíttatnák, megcsináltatnák, az biztos.

Nálunk jövő évben is egyre több bútort venni, ugyanolyan alacsony áron és persze változatlanul jó minőségben.


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: