Franciaágy megóvása szilveszterkor

Boldog Új Évet Kíván a Franciaagy.net csapata. Köszönjük az egész éves érdeklődést, a sok vásárlást, a sok-sok pozitív visszajelzést és megerősítést. Ezzel a kis blogbejegyzéssel csak azt szeretnénk elérni, hogy elolvasása után biztos legyen benne, hogy a hálószobában nem kell szilveszterezni.

A franciaágyat házibulik alkalmával igen sok baleset érheti: ráfolyik mindenféle lötty, beszakad, ha sokan ugrálnak rajta, esetlegesen a nem várt kalandok hatására törik ki valami, vagy szakadt szét stb... A franciaágyat vonjuk ki a bulizásból lehetőleg minél egyszerűbben!

A hálószobát amúgy sem érdemes a vendégnek megnyitni: kóbor szerelmes párok együttléti helyévé válhat, vagy a megfáradt ittas barátunk könnyen megpróbálja kisajátítani a franciaágyat, amit akár meg is pecsételhet egy kis gyomortájéki rosszulléttel...

A szőnyeg is járhat így: különböző nedveket felszív, rászárad, esélytelen kitakarítani. Persze szőnyeg nemcsak a hálóban van, de legalább ezt a szobát óvjuk meg!

A hálószoba egy intim hely, ne engedjünk be oda senkit! Zárjuk kulcsra, toljunk az ajtó elé valamit, de ne tegyük közhasznúvá semmiképpen sem. Ha mégis, és ha tönkretennék a franciaágyat, akkor hozzánk jöhetnek egy újért! Jobban járnak, mintha kitisztíttatnák, megcsináltatnák, az biztos.

Nálunk jövő évben is egyre több bútort venni, ugyanolyan alacsony áron és persze változatlanul jó minőségben.


 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom