Franciaágy karácsonyra

Őrültség lenne bútort venni karácsonyra ajándékba? Nálunk lehetséges és pár szempontot adnánk is hozzá, hiszen idén is találkoztunk olyanokkal, akik nálunk vásárolnak bútort, franciaágyat, vagy éppen kanapét.

Karácsonyra nem lehet meglepetésként bútort venni, hiszen képzeljük el, hogy úgy veszünk valakinek egy franciaágyat mondjuk, hogy nem egyeztetünk vele, nem kérjük ki a véleményét róla, nélküle döntjük el, hogy hol tölti élete közel harmadát (ha átlagban 8 órát alszik az illető). Tehát mindenképpen kell egyeztetni az ajándékot kapó féllel is.

A fentiekből következik, hogy franciaágyat, vagy egyéb bútort szinte kizárólag csak családtagnak lehet venni ajándékba. Eleve egy viszonylagosan "intim" tárgyról beszélünk, nem egy általános használati tárgyú valamiről. Ráadásul az összeg is olyan magas, hogy általánosságban csak egy családnál jöhet számításba.

A karácsonyi bútorvásárlás tehát családi program, minimum kettő részvételével. De ha szeret az egész család szép bútorokat nézegetni, akkor egy kiváló lehetőség az együtt töltött időre.

Bútorraktárunk fel van töltve a karácsonyi rohamra, úgyhogy akármelyik franciaágyat választja, szinte biztosan lesz belőle és még éppen ki is tudjuk szállítani. Siessenek!

Áldott karácsonyt és boldog új évet kíván a franciaagy.net csapata!

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: