Franciaágy 89.000 Ft-ért?


A legtöbb franciaágyunk úgy szerepel a honlapon, hogy 89.000 Ft-tól. Mit is jelent ez, nemcsak egy olcsó becsapási kísérlet? Arra a kérdésre válaszolunk, hogy mitől is függ nálunk a végső ára a franciaágynak.


A 89.000 Ft kezdő ár általában csak az ágykeretre vonatkozik, de ezt fel is tüntetjük minden termékünknél: "Ágykeret már 89000 ft-ért és komplett ágyfakeretes-rugósmatraccal és ágyneműtartóval már 119.000,-Ft-ért." Ahogy azt is, hogy "Az ár az ágy méretének, funkciójának és anyagának függvényében változik." Mit is jelent ez? Természetesen törekszünk arra, hogy minden franciaágyunk masszív legyen, tehát az ágykeret minőségéből nem adunk alább. Azonban a fejtámlánál felhasznált anyagok eltérőek lehetnek, ahogy természetesen nem minden ágykeretünk rendelkezik ágyneműtartóval, illetve a matracok típusától is nagyban függ az ár. A franciaágyak menüpontban, azaz a termékeknél feltüntetjük azokat a franciaágyakat, amik kompletten, matraccal együtt megvehetőek, így az áruk így is értendő.


Egy minden "extrával" ellátott franciaágy, különleges matraccal így is jóval a piaci átlagár alatt van, ami azért lehetséges, mert mi közvetlenül a gyártótól vásárolunk, és egy nagykereskedés vagyunk fajlagos költségek nélkül, azaz nincsen nagy személyzet, nincsen szépen feldíszített szalonunk. A rezsiköltségeink alacsonyak, nagykeráron tudjuk adni a franciaágyakat.



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: