Forradalmian új matracokat ajánlunk!

A klasszikus bonell rugót el kell felejteni: nagyon hamar kigyengül, kényelmetlenné válik az alvás, teljesen tönkreteheti a gerincet és a hátat. Ezért olyan rugószettet találtuk ki, ami nem gyengül ki: acélrugókból raktunk össze matracokat. Ráadásul vastagabb szálakból gyártatva. Kaptunk egy masszív rugós matracot.

A hideghab matracokat is elkezdtük átalakítani: jók voltak, de hiányzott valami róluk. Hát jött az ötlet majd a megvalósítás, hogy szilikonréteget vigyünk fel rá. Ez lett az igazán komoly matrac! De még ez sem volt a megfelelő.

A matracok non-plus ultrája az, hogy rövid acélrugókat sűrűn egymás mellé helyezve kap egy hideghabmatrac réteget, amin még van egy vékony szilikon réteg. Az első vásárlási tapasztalatok alapján kényelmes és mindent verő matracot kapunk így a franciaágyunkhoz. Kérje eladóink segítségét az ágy vásárlásakor a matracok terén! Ha a francaágyadra szeretnél vigyázni, fontos, hogy legyenek kiváló minőségű nadrágpelenkáid! 



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: