Az egyik legnépszerűbb ágyunk: Sportino franciaágy, ami sportosan kényelmes

A legdizájnosabb, legszebb és technikai kivitelezésben is legjobbak közé tartozó a Sportino franciaágyunk. Méltán népszerű, így most bemutatjuk a blogunkon is, mert tényleg megérdemli a vele való, külön foglalkozást.

Azzal kezdenénk, amit a legtöbben kérdeznek: "Szép és dizájnos, de ez nem megy a kényelmesség rovására?" Egy szóval: nem. Bővebben: olyannyira nem, hogy megdöbbentően kényelmes.

Annak köszönhető ez a kimagasló tulajdonság, hogy a szabványos 1,4 mm-es rugók helyett 2,2 mm-eseket tartalmazó új rugós matraccal, vagy az egyik legnagyobb sűrűségű hideghab matraccal áruljuk, így garantált, hogy nem gödrösödik ki fél év alatt. Hideghab matrac a legjobb választás hátfájósoknak.

A keret illesztése, az Amerikában már elterjedt, de nálunk ismeretlen technológia, az úgynevezett LockT. Így a dizájn ellenére is stabil, masszív az ágy, nem kell tartani a szétesésétől.

Több mint 70 féle színben tudjuk rendelni, így garantált, hogy megtalálja a lakásába illőt. És akár klasszikusan berendezett lakások, kissé dizájnosabb hálószobáiba is ajánlatos (nem feltétlenül kell minden szobának ugyanolyan stílusúnak lennie).

Az ára 179.000 FT-tól indul kompletten, de függ a matrac típusától, funkciójától, ágyneműtartójától és a méretétől is. Érdeklődjön bátran!

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: