A modern franciaágy ismérvei

Nemcsak formában gondolkozunk, hanem minden másban: anyagában, funkcióiban is alkalmazkodnia kell a kor kihívásaihoz. Mik is ezek?

A kényelem leginkább persze a matracon múlik, de ha az ágynak rossz a kialakítása (túl magas, vagy éppen túl alacsony a fekvése), esetlegesen nem a szabvány matracokhoz készült (ez igen ritka), akkor a kényelem is borult.

A funkciókhoz az elmúlt években nem sikerült sokkal többet hozzátenni, de a kivitelezésben már igen. Rugós helyett gázrugós ágyazhatóság. A különböző fém, műanyag merevítések és szerkezetek pedig stabilitást adnak a szerkezeteknek.

Anyagok tekintetében is egyre inkább fejlődés figyelhető meg. A jó franciaágynak könnyen tisztíthatónak is kell lennie, ami függ az anyagoktól. A nanoszövetes megoldások pedig komolyan maguk mögé utasítják a sima textileket...

A stílusról már nem egy szó esett. A modern vonalvezetés, vagy éppen a minimalista stílust már bemutattuk korábban és a készletünkben is mindig található ilyen franciaágy.


Felmerülhet a kérdés bennünk: mégis melyik termékünk számít modernnek? Nos, ilyen például a Chesterfield franciaágyunk

Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: