A jó franciaágy ismérvei

Miből is áll egy franciaágy? Talán ezzel a poszttal kellett volna kezdenünk, de soha nem késő tisztázni az alapokat is.


Két fő részre osztható a franciaágy: ágykeret és ágybetét. Az ágykeretünk tovább bontható a lábakra, magára a keretre, fejtámlára. Az ágybetétről (matracokról) bővebben már itt írtunk.


Alváshoz ágyat vegyünk! Nem vitatjuk, lehet kapni a piacon nagyon jó minőségű kanapékat, de a többségük alkalmatlan arra, hogy huzamosabb ideig ezen aludjunk. Tehát alváshoz mindenképpen egy jó franciaágyat vegyünk!


Legyen méretre szabott: súly, életkor és testmagasság alapján döntsünk és válasszunk! A súlynak és életkornak megfelelő matrac kell, illetve a testmagasságunk dönti el az ágy méretét. 190 cm magasságú embernek nem elegendő a 200 cm hosszúságú ágy, tekintve, hogy senki sem úgy alszik, hogy a feje koppra az ágytámlához van nyomva és alvás közbeni helyezkedéshez kell legalább 15-20 cm pluszban.


Ne külcsíny alapján dönts! Nagyon szépen kinéző franciaágyakat lehet kapni szinte fillerekért: puhafából, gyenge matraccal, 2-4 hónapos használatra. Az ilyesmit kerülni kell! Persze, ha tudjuk, hogy fél év múlva úgyis költözünk, akkor lehet átmenetileg venni egy gyengébb minőséget, de ha lehet tervezzünk hosszútávra! Az egészségünk is ezen múlik.


Jó az ágykeret, de a matrac kényelmetlen, vagy nagyon kényelmes az ágy, de "hogy néz ez ki?" Az ágykeret adja a designt, a külcsínyt, az ágybetét, matrac pedig biztosítja a kényelmet. Nyugodtan próbáljunk cserélni matracot, keretet, ha nem felel meg valamelyik.


Ne az ár alapján dönts! Ez persze következik a fentiekből, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem a legolcsóbb, a legjobb. Persze, mi is törekszünk a jó árra, de a mi olcsóságunk abból fakad, hogy gyakorlatilag nagykereskedés vagyunk. Mi nem a minőségen spórolunk, és ezt ajánljuk Önöknek is! • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom