A hálószoba titkai


Ne fülledt erotikát várjon az olvasó ettől a bejegyzéstől, csupán azt szeretnénk kifejteni, hogy milyen apróságokon múlik a hálószoba összképe. A témát érintettük, de most külön az apró trükkökön lesz a hangsúly, mint sem arról, hogy milyen ágyat vegyen használtan vagy újonnan, hova rakja azt stb.

Az egyértelmű, hogy nem elég egy jó franciaágyat venni, ennél azért több egy hálószoba. Nem elég - bár félsiker-, ha azonos stílusú (aki nem akar ezzel bajlódni, annak ott a komplett hálószoba kínálatunk) a berendezése. De akkor min múlik a tökéletesség?

Világítás: nagyon fontos, hogy honnan, milyen fény jön? A korai led izzók fénye nagyon hideg, érdemes ezért az újabbakból és többet is kipróbálni! Illetve érdemes a hangulatvilágításra is gondolni, főleg a valódi hálószoba titkot megfejtéséhez :) Ezen felül gondoljunk arra, hogyha ágyban szeretünk olvasni, akkor az éjjeli szekrényen, vagy az ágy mellett, milyen lehet a jól kinéző lámpa? Láttam már gyönyörűen berendezett hálószobát agyonütni egy irodai kislámpával.

Szőnyeg: Remélem egyértelmű, hogy nem a nappaliban megszokott szőnyegre gondolunk. Mindenképp bolyhos, puha legyen és méret nagyon fontos az arányok miatt: nem lehet sem túl nagy az ágyhoz és a szobához képest, sem túl kicsi.

Függöny: sötétítő függönyre is gondoljunk, az milyen színű legyen? Ha átsüt rajta a nap, akkor milyen hatást fog biztosítani? Gondoljunk az apró részletekre is, mert az ördög ezekben rejlik, mint tudjuk.



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: