A hálószoba titkai

Ne fülledt erotikát várjon az olvasó ettől a bejegyzéstől, csupán azt szeretnénk kifejteni, hogy milyen apróságokon múlik a hálószoba összképe. A témát érintettük, de most külön az apró trükkökön lesz a hangsúly, mint sem arról, hogy milyen franciaágyat vegyen, hova rakja azt stb.

Az egyértelmű, hogy nem elég egy jó franciaágyat venni, ennél azért több egy hálószoba. Nem elég - bár félsiker-, ha azonos stílusú (aki nem akar ezzel bajlódni, annak ott a komplett hálószoba kínálatunk) a berendezése. De akkor min múlik a tökéletesség?

Világítás: nagyon fontos, hogy honnan, milyen fény jön? A korai led izzók fénye nagyon hideg, érdemes ezért az újabbakból és többet is kipróbálni! Illetve érdemes a hangulatvilágításra is gondolni, főleg a valódi hálószoba titkot megfejtéséhez :) Ezen felül gondoljunk arra, hogyha ágyban szeretünk olvasni, akkor az éjjeli szekrényen, vagy az ágy mellett, milyen lehet a jól kinéző lámpa? Láttam már gyönyörűen berendezett hálószobát agyonütni egy irodai kislámpával.

Szőnyeg: Remélem egyértelmű, hogy nem a nappaliban megszokott szőnyegre gondolunk. Mindenképp bolyhos, puha legyen és méret nagyon fontos az arányok miatt: nem lehet sem túl nagy az ágyhoz és a szobához képest, sem túl kicsi.

Függöny: sötétítő függönyre is gondoljunk, az milyen színű legyen? Ha átsüt rajta a nap, akkor milyen hatást fog biztosítani? Gondoljunk az apró részletekre is, mert az ördög ezekben rejlik, mint tudjuk. • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapesr, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál.).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom