A hálószoba rendezettsége

A hálószoba rendezettségeRendben: van egy franciaágyunk, egész szép renddel is indulunk, de azt vesszük észre, hogy időről időre egyre nagyobb a káosz, a rendetlenség. Eleve tervezzünk úgy, hogy felhasználóbarát legyen az egész háló és ne csak a franciaágyra koncentráljunk.

Nem elég egy gardrób szekrény!

Lehet több gardróbszekrény kell, illetve jóval nagyobb, mint ahogy először terveztük. Szezon szerint is tárolhatjuk a ruháinkat, mindig csak azokat kéznél hagyva, amelyik éppen kell, így helyet spórolunk.

Az éjjeli szekrény

A fiókos éjjeli szekrényben sok mindent elrejthetünk, ezért eleve ilyet keressünk. A látványt nagyban tudja rombolni, ha minden szanaszéjjel van az ágyunk körül.

Dobozok, mint dekorációk

Ha végleg elfogyott a helyünk, akkor különböző színű és méretű dobozokat rendszeresíthetünk az ékszereknek, öveknek, magazinoknak stb., és ezeket akár egymáson is tárolhatjuk.

A szennyes ruhák

Semmiképpen se a franciaágyon, a földön, vagy egyéb helyen gyűjtsük, hanem sokkal inkább legyen a hálóban is egy szennyes tartónk. Amit még fel akarunk venni, annak legyen külön szobainasa.

Könyvek

A könyvespolcon is tartsunk rendet, amit úgy tudunk elérni, ha nem csak könyveket, hanem kisebb dobozokat, súlyos dísztárgyakat is tartunk rajta, így kitámasztjuk a csonka sorokat.

Ágy alatti hely

Remek megoldás lehet a helyhiányra, ha kihasználjuk az ágy alatti teret. Tároló, amit kihúzhatunk, betolhatunk. Bármire jó lehet, csak elég kreatívnak kell lenni.

Fogd vissza magad

Ne akarj túl sok mindent, és túl sok dekoráciát a hálószobában! A kevesebb, néha több!Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+06/70 626-50-33
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+06/70 626-50-33