A hálószoba rendezettsége



Rendben: van egy franciaágyunk, egész szép renddel is indulunk, de azt vesszük észre, hogy időről időre egyre nagyobb a káosz, a rendetlenség. Eleve tervezzünk úgy, hogy felhasználóbarát legyen az egész háló és ne csak a franciaágyra koncentráljunk.

Nem elég egy gardrób szekrény!

Lehet több gardróbszekrény kell, illetve jóval nagyobb, mint ahogy először terveztük. Szezon szerint is tárolhatjuk a ruháinkat, mindig csak azokat kéznél hagyva, amelyik éppen kell, így helyet spórolunk.

Az éjjeli szekrény

A fiókos éjjeli szekrényben sok mindent elrejthetünk, ezért eleve ilyet keressünk. A látványt nagyban tudja rombolni, ha minden szanaszéjjel van az ágyunk körül.

Dobozok, mint dekorációk

Ha végleg elfogyott a helyünk, akkor különböző színű és méretű dobozokat rendszeresíthetünk az ékszereknek, öveknek, magazinoknak stb., és ezeket akár egymáson is tárolhatjuk.

A szennyes ruhák

Semmiképpen se a franciaágyon, a földön, vagy egyéb helyen gyűjtsük, hanem sokkal inkább legyen a hálóban is egy szennyes tartónk. Amit még fel akarunk venni, annak legyen külön szobainasa.

Könyvek

A könyvespolcon is tartsunk rendet, amit úgy tudunk elérni, ha nem csak könyveket, hanem kisebb dobozokat, súlyos dísztárgyakat is tartunk rajta, így kitámasztjuk a csonka sorokat.

Ágy alatti hely

Remek megoldás lehet a helyhiányra, ha kihasználjuk az ágy alatti teret. Tároló, amit kihúzhatunk, betolhatunk. Bármire jó lehet, csak elég kreatívnak kell lenni.

Fogd vissza magad

Ne akarj túl sok mindent, és túl sok dekoráciát a hálószobában! A kevesebb, néha több!


Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: