A franciaágy matracválasztás: hideghab vagy extrarugós

A fő két matractípust ajánlunk a franciaágyakhoz, ezekből a matracokból fogy a legtöbb nálunk. Hideghab és acélrugós matracokról néhány szó.

Az acélrugós matrac önmagában elavult technológiának számítana, de mi ezt is továbbgondolva, az új korok igényeire szabva dobjuk piacra ezeket a matracokat. Vastagabb és jobb minőségű acélrugókat használunk, illetve a rugók házai meggátolják, hogy ezek kiforduljanak, kiszakadjanak a helyükről. Ezek a matracok még mindig a legolcsóbbak, de sikerült elérnünk egyfajta minőségi ugrást a megerősítésekkel, ezért már-már felveszik a versenyt a legújabb típusú matracokkal is.

A hideghab matracokról azt kell tudni, hogy az anyagsűrűsége és milyensége határozza meg a "sejtszerkezetet", ami azért fontos, mert nem mindegy, hogy mennyire lélegzik, szellőzik át az anyag, mennyire marad rugalmas, mennyire "keményedik" fel, mennyire marad tartós. Az olcsóbb hideghabmatracokat úgy adják el a franciaágyakhoz, hogy ezek nagyon kis anyagsűrűségűek, ami főleg az olcsóbb anyagválasztásból fakad. A mi matracaink poliuretán anyagból vannak, amik garantálják a kényelmes franciaágyat.

Miért is jó ez a hideghab matrac? Mert gyors "reakcióidővel" felveszik a test teljes alakját, ugyanolyan nyomással, így nem alakulnak ki visszanyomások, nem lesz kényelmetlen a fekvés, nem fog sehol sem nyomni alvás közben. Amikor pedig nem fekszünk rajta, akkor visszanyeri gyorsan az eredeti pozícióját a szerkezet, nem marad benne a "testünk". Az olcsóbb matracok egy-két év után elgyengülnek, viszkoelasztikus képességeikből vesztenek, új matrac után kell nézni.

Vásárláskor fagassa ki a franciaagy.net eladóit a matracokról, mert tanácsot és bővebb felvilágosítást tudnak adni a típusokról, matracokról, technológiáról...

 • Kedvezményes kiszállítás

  Fuvarozó partnereink kedvező feltételekkel szállítják ki a nálunk vásárolt franciaágyakat egész Magyarországon.

 • Hívjon: (+36) 70 / 626 50 33

  Várjuk szeretettel! Kérjük vegye figyelembe, hogy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!

 • Címünk

  Megtalálnak minket Budapesten a következő címen:

  1151. Budapest, Székely Elek út 11.

  (M3 Logisztikai központ területén, a 8. rámpánál).

Kérdése van, kérje ingyenes visszahívásunkat!

code

Köszönjük üzenetét elküldte a rendszer számunkra.

Minden jog fenntartva 2014. Franciaagy.net - Made in LuckyNum13. Anyánk a kanape.net.

Felhívom