A különböző franciaágy stílusokról



A franciaágyakat is lehet kategóriákba sorolni, mégha nem is olyan egyértelmű, hogy melyik, milyen stílusjegyeket hordoz magán. Előfordul, egy ágy több stílusú is. Próbáljuk képpel, termékkel bemutatni a különbözőségeket.

Klasszikus: a régi, megszokott formájú franciaágy. Magas, teli fejtámla, magas fekvésű, a végén lezárással.

Bellevue ágy

Elegáns: a hagyományos forma világot követő franciaágyakat sorolhatjuk ide. Annyi különbséggel, hogy valamilyen vonatkozásban elegánsabb a klasszikusnál. Az alábbi például bőrborítást kapott:

Texas ágy

Általában anyagokkal, elegánsabb formatervezéssel válik egy franciaágy elegánsabbnál a megszokottnál.

Design: valamilyen formabontó megjelenéssel ellátott franciaágy. Általában a kényelmet is extrafokozatban kapcsolva biztosítja. A megjelenése kicsit extravagáns, inkább fiataloknak ajánlatos..

Sportiono ágy

Minimál: semmi felesleges vonal, semmi eltérés, semmi csicsa. Ez a minimál stílus. A név is ezt takarja, csak az van meg, ami feltétlenül szükséges.

Carla ágy

Japán stílus: letisztult, modernnek (minimálnak) ható, azonban nincs szó másról, mint a funkció és elegancia tipikus japán megoldásáról.

Tori franciaágy

A nagyon egyedi, japán stíluson kívül látható, hogy minden stílust kedvelő megtalálja a számára kedvelt franciaágyat nálunk! Amennyiben mégis egyéni igénye lenne, kérjük jelezze telefonon!



Üzletünk SZINTE NAGYKER ÁRAKON árul minőségi franciaágyakat és matracokat, széles választékban. Tekintsd meg a kínálatot!

Címkék: